După 7 ani. ȘTEFAN BĂNICĂ va pleca de la "Dansez pentru tine"!

1569
După 7 ani. ȘTEFAN BĂNICĂ va pleca de la
Ștefan Bănică Jr. și-a exprimat nemulțumirea legată de scandalurile din ultima perioadă ce au mediatizate în jurul participanților și juraților din cunoscuta emisiune de la PRO TV. Artistul ia în calcul varianta renunțării la postul de prezentator al "Dansez pentru tine".

Potrivit cotidianului Libertatea, Bănică jr nu a privit cu ochi buni faptul că trustul PRO a renunțat la servicile celebrului coregraf Cornel Patrichi, care, timp de 11 ediții, a notat și a analizat din punctul de vedere al profesionistului prestațiile concurenților de la emisiunea "Dansez pentru tine". Surse din anturajul artistului au declarat pentru Libertatea că, de cum a aflat că maestrul nu va mai face parte din juriul sezonului al treisprezecela al emisiuniiconcurs, Ștefan Bănică a făcut tot posibilul să-l readucă la masa juraților pe Patrichi. A mers până într-acolo încât l-a sunat în repetate rânduri pe Adrian Sârbu, patronul PRO TV, post care difuzează "Dansez pentru tine".

Încercările sale au eșuat, astfel că, Ștefan a trebuit să se resemneze și să accepte decizia șefilor. De altfel, aceleași surse susțin că artistul s-ar fi plâns că nu este deloc mulțumit de modul de lucru al echipei care se ocupă de acest sezon. Acestor nemulțumiri li se adaugă și faptul că participarea la emisiune îl solicită destul de mult. Și nu mai are timp de proiectele personale. Iată ce a declarat artistul despre speculațiile cu privire la plecarea din emisiune



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4558 secunde