Horia Brenciu se pregătește de două nașteri

783
Horia Brenciu se pregătește de două nașteri - horiabrenciuantrenorulcusansedub-1350684358.jpg
Pentru juratul cel mai activ de la "Vocea României", difuzat de PRO Tv - da, ați ghicit e vorba de Horia Brenciu -, luna noiembrie va fi una plină de emoții la cote paroxistice. Încă nu s-a căsătorit cu Alice Dumitrescu (44 ani), dar va deveni tată, și producția surpriză de la Sala Palatului.


- Care este cea mai frumoasă amintire a verii care tocmai a trecut?

- Ca în fiecare vară, am fost în Deltă, iar una dintre amintirile mele vine chiar de-acolo. N-o să vă vină să credeți, dar am pescuit cot la cot cu Alice. După aventura asta piscicolă o să auziți două versiuni. În prima, ea a prins cei mai mulți pești. În a doua… tot ea!?

- Urmează un noiembrie… maxim?

- Ooo, da! Două nașteri… Noiembrie e o lună nebună! Vine primul meu copil și odată cu el, pe 29 noiembrie, la Sala Palatului, se va naște și cea mai complexă producție de swing din România. Anul viitor nu ne vom opri deloc din… travaliu! În primăvară vom aduce pe lume vreo două albume și-un turneu. După cum vedeți, la 40 de ani sunt mai fertil ca niciodată!

- Cum te pregătești pentru rolul de tată? Ai emoții?

- Am foarte mari emoții cu atât mai mult cu cât moștenitoarea a început să dea vizibil din picioare. I-am explicat că fotbalul feminin nu are un orizont prea strălucit în țara noastră. Sper că m-a înțeles… I-am mai povestit de televiziune, de muzică și de toate scenele lumii… Nu știu ce-a auzit ea, acolo, în burtă, dar sunt tare curios ce-a reținut și ce-o să facă în viitor.

- Câte ore petreci pe zi în sala de repetiții pentru con-certul de pe 29?

- Mai multe decât aș fi crezut vreodată… De fapt, multe lucruri ni se întâmplă pentru anul ăsta pentru prima oară, mie și întregii mele orchestre. E o premieră pentru noi faptul că toate partiturile pentru acest spectacol, "My Way", le-am achiziționat din America. E un fapt inedit pentru noi modul în care am înregistrat, până acum, piesele în studio, și anume în același timp, voce și big band. E pentru prima dată în România când un spectacol care vizează stilul acesta de muzică este produs de o echipă românească, la Sala Palatului. Și toate astea se întâmplă când o să devin și eu tată… 2012 este cu siguranță anul premierelor!

- Ești în juriu la "Vocea României". Cum se vede show-ul din interior?

- Acum, la prima etapă, sun-tem la fel ca cei din studio sau cei de acasă, doar spectatori. Aplaudăm și ne bucurăm de spectacolul oferit de concurenți. Munca juraților începe imediat după asamblarea echipelor. Trebuie să vă mărturisesc faptul că mi-a fost dor de platou și de mirosul de competiție muzicală. Se anunță o toamnă plină de… acute!

- Cum ti se par concurenții din grupa ta?

- Fresh, simpatici, inteligenți, cu poftă de muzică, plini de bun gust și extrem de talentați.

- Ce te-a impresionat în general la ei de ai apăsat butonul roșu?

- În primul rând butonul este alb. Asta ca să fim conformi cu realitatea. În al doilea rând, dorința de a ne cunoaște cred că a venit din ambele părți. Eu am apreciat vocea, iar ei știau că dincolo de un antrenor vor beneficia și de un prieten.

- Cum ți se pare concurența în acest sezon, având în vedere că foarte mulți artiști cu experiență au decis să se înscrie?

- "Vocea României" este cea mai curată și profesionistă rampă de lansare a unui artist. Are forța tuturor festivalurilor românești la un loc. Ea reprezintă o șansă mai puternică decât orice selecție națională de la Eurovision, o șansă de perfecționare a fiecărui concurent alături de un antrenor experimentat.

- Care este cea mai importantă lecție pe care ai învățat-o de la tatăl tău?

- Răbdarea și înțelegerea…

- Care este cea mai impor-tantă lecție pe care vrei să o învețe fetița ta de la tine?

- Să-și iubească părinții.

- Ești foarte activ pe Facebook. Ce te atrage la această rețea socială?

- Plăcerea de a-mi surprinde prietenii… Cineva mi-a descris pagina drept "un ou kinder". Personal, vreau s-o transform anul acesta într-un pom de Crăciun!



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5612 secunde