Liviu Vârciu se lansează în afaceri cu haine

1392
Liviu Vârciu se lansează în afaceri cu haine - ffe814d50de853101950f770b4231fd2.jpg
Constănțeanul Liviu Vârciu a găsit soluția salvatoare pentru a ieși din datoriile cu care îl presează băncile. Actorul are de achitat restanțe de aproximativ 4.000 de euro ca să fie la zi cu ratele la apartamentul pe care și l-a cumpărat în cartierul Dristor din București. Până acum, Vârciu a primit doar înștiințări să plătească urgent datoriile, însă dacă nu le va achita la timp, el riscă să fie executat silit.
Așa că, Liviu Vârciu s-a gândit că, pe lângă actorie, ar fi bine să mai facă bani și din alte surse. Drept urmare, artistul s-a hotărât să se lanseze în afaceri și, cel mai indicat, i s-a părut să se profileze pe modă.
"Săptămâna viitoare voi face o prezentare de modă unde îmi voi etala propriile creații. Colecția de haine va cuprinde ținute casual, dar și elegante. Sunt haine și pentru femei, și pentru bărbați. Prețurile vor porni de la 100 de lei, o cămașă va fi până-n 200 de lei, o rochie elegantă va costa 500 de lei, care va fi și cel mai mare preț", a declarat Liviu Vârciu.
El a mai precizat că ideea de a concepe aceste ținute i-a venit în timp ce stătea de vorbă cu un vechi prieten de-al său, Liviu Tudor.
"Am îmbinat ideile mele cu ale lui și așa a luat naștere acest proiect. Pentru început, hainele le vom comercializa on-line, însă, în scurt timp, urmează să închiriem și un spațiu", a mai povestit Liviu Vârciu.
În altă ordine de idei, Liviu plănuiește și o revenire în forță pe piața muzicală, fiind consiliat de constănțeanul Laurențiu Duță.
"Pregătesc o piesă, dar vreau să fie o surpriză pentru fanii mei", a mai precizat Vârciu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7368 secunde