Muzica lui Beyonce, auzită și-n spațiu!

739
Muzica lui Beyonce, auzită și-n spațiu! - beyonce-1310995911.jpg
Muzica lui Beyonce a fost auzită în întreaga lume, însă, în spațiu, este prima cântăreață care a reușit această performanță. Aceasta a înregistrat recent un mesaj special pentru astronauții care se aflau la bordul navetei spațiale, alături de un fragment din melodia "Run the World (Girls)".

"Bună dimineața, Atlantida! Sunt Beyonce", a spus ea in mesajul pentru echipajul NASA. ",Sandy, Chris, Doug si Rex, ne inspirați pe toți să îndrăznim să ne trăim visurile, să știm că suntem suficient de puternici și îndrăzneți pentru a le împlini".

"Cântecul acesta este special pentru fata mea, Sandy. Pentru toate femeile care au ajuns în spațiu și pentru viitoarele fete care vor fi exploratoare!", a spus ea.

Sandy Magnus i-a răspuns lui Beyonce tot printr-un mesaj. "Bună dimineața, Houston! Multe mulțumiri lui Beyonce pentru că și-a făcut timp să înregistreze asta pentru noi. Suntem pregătiți pentru încă o zi în Atlantida. Sperăm ca noi, echipa NASA, să putem menține activitatea noastră pentru a inspira tinerii din America".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 05 Februarie 2010
Stire din Monden : Beyonce și-a lansat parfumul Heat
Marţi, 23 Februarie 2010
Stire din Diverse : Camera cu vedere la Terra
Marţi, 10 Noiembrie 2009
Stire din Diverse : Cu liftul, spre stele
Pagina a fost generata in 0.3967 secunde