Oana Zăvoranu ar vrea o relație cu Cătălin Botezatu

744
Oana Zăvoranu ar vrea  o relație cu Cătălin Botezatu - oana-1311493894.jpg
Se pare că Oanei Zăvoranu i-a căzut cu tronc designerul român Cătălin Botezatu. Conform spuselor sale, între cei doi ar exista deja sentimente destul de profunde pe care Cătălin chiar i le-ar fi mărtu-risit la un moment dat, în timp ce Oana era încă măritată cu Pepe.

"În urmă cu mai mult timp, când eram cu Pepe, în privat, Cătălin mi-a făcut niște declarații, dar niciodată nu a îndrăznit mai mult. Este un bărbat elegant, care niciodată nu forțează nota, în plus îl respectă foarte mult pe Pepe și chiar el mi-a spus că nu mă va deranja. A vrut doar să știu ce simte pentru mine. Eu îl consider un bărbat șarmant, un bărbat mișto. Ar fi primul bărbat șaten cu care m-aș combina, dar de ce nu?", a declarat Oana, potrivit showbiz.ro.

Bote, deși pare a fi gelos pe concurenții care încearcă să-i fure inima Biancăi Drăgușanu, fosta sa iubită, nu a negat sentimentele pe care le-ar avea pentru Zăvoranca, însă este de părere că aceasta se va întoarce la Pepe.

"Cred că Oana și Pepe se vor împăca. Oana este o femeie profundă, specială, extrem de sensibilă. Ei se iubesc, dacă nu aș fi convins de asta, m-aș lăsa mușcat un pic. Pe Oana aș iubi-o în toate felurile, dar mi-e frică, este prea focoasă. Îmi place de ea, dar nu mă bag peste Pepe, pentru că el încă o iubește", a spus Cătălin Botezatu.

Cu toate acestea, Oana pare să nu dea înapoi, ba mai mult decât atât, îl asigură pe Bote că nu se mai întoarce niciodată de unde, pleacă.

"Îi mulțumesc lui Cătălin pentru că mă iubește și, pe această cale îi dau două vești bune: nu se pune problema să îl mai iubesc pe Pepe (a rămas doar o amintire frumoasă) sau să mă mai întorc la el. Nu mă întorc niciodată de unde plec... Cătă… viitorul sună bine… Belive me", a mai spus Oana Zăvoranu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4336 secunde