Profesoara de engleză s-a îndrăgostit de elev și l-a luat de bărbat

2081
1
Profesoara de engleză s-a îndrăgostit de elev și l-a luat de bărbat - profesoara-1337355159.jpg
Prezentatoarea BBC, Tessa Dunlop a dezvăluit în volumul de memorii, "Pentru România, cu dragoste", publicat la Londra acum câteva zile, povestea sa incredibilă de dragoste.

Ea a mărturisit că l-a cunoscut pe actualul ei soț român pe când acesta avea doar 12 ani, iar ea 19.

Cei doi s-au întâlnit pentru prima oară la Iași, când Tessa preda engleză elevilor români.

"Prima oară când l-am văzut, Vlad stătea în banca sa și asculta Metallica la căști. Avea 12 ani și era slab ca un creion. S-a uitat cu ochii săi căprui la mine și m-a salutat. Habar n-aveam că tocmai mi-am cunoscut viitorul soț", a scris în cartea ei, informează Daily Mail.

Tessa Dunlop a vizitat din nou țara noastră pe când avea 27 de ani, iar Vlad 19. Ei s-au întâlnit din nou și s-au îndrăgostit. Cei doi s-au căsătorit în 2005, la Iași. În 2008 au devenit părinții unei fetițe pe nume Mara.

Comentează știrea

Inginer SS
25 iulie 2012
Barbat adevarat sau copil naiv?

Astia barbati adevarati: de-i iubeste femeile, si e moarte dupa ei. Cea mai adevarata faza e ca intotdeauna, persoana indragostita cedeaza multe si pierde controlul in fata celeilalte, ajungand in final un subordonat al acesteia. Indragosteala dauneaza grav libertatii. Acum, prietene, nu stiu situatia ta materiala, dar poate tanti profa ti-a facut un copil ca sa-ti pape putina pensie alimentara. Tu stii mai bine...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4091 secunde