Ramona Gabor a uitat de unde a plecat. Vezi ce pretenții de vedetă are acum

676
1
Ramona Gabor a uitat de unde  a plecat. Vezi ce pretenții  de vedetă are acum - ramonagabor-1321625939.jpg
Vremurile în care împărțea un mo-dest apartament în Bacău cu părinții și cele două surori nu-și mai au loc acum nici măcar în amintirile Ramonei Gabor. Bruneta își dorește cu ardoare să calce pe urmele celebrei sale surori, având aspirații înalte, și a început să emită pretenții exagerate pentru joburile în afara orașului, mai ceva ca o divă de primă mână.

Cenușăreasă la Bacău, Ramona Gabor a făcut tot ce i-a stat în putință ca să se transforme în prințesă la București. Deși în urmă cu patru ani, când a venit în Capitală, a pășit timid în lumea modelling-ului, acceptând atât ofertele de a prezenta lenjerie intimă, cât și onorariile modeste, doar de dragul notorietății, iată că acum situația s-a schimbat radical. Influențată, probabil, de vacanța petrecută pe yachtul milionarului bulgar Chavdar Alexandrov, la Cannes, care a ajutat-o să vadă viața cu alți ochi, și de faptul că a câștigat destul de ușor sume importante ducându-se să vorbească despre divorțul surorii ei pe la diverse emisiuni televizate, Ramona are acum pretenții exagerate. Deși nu are un job stabil, care să-i asigure un venit lunar consistent, iată că bruneta își permite luxul de a accepta doar evenimentele și prezentările de modă după o listă de cereri care stârnesc multe semne de întrebare și de exclamare: "Am refuzat multe joburi în ultima vreme. Lenjerie intimă nu mai prezint. Sunt lucruri pe care le faci la un anumit moment în viață, dar acum îmi permit să spun «nu» anumitor oferte. În provincie accept să merg rar, iar atunci când mă duc, pe lângă onorariu, cer bilet de avion și cazare la hotel de patru stele. Nu stau la trei stele", a declarat Ramona, pentru CanCan.

Bruneta continuă să se bucure de avantajele de a fi sora Monicăi ex-Columbeanu, datorită căreia a scăpat și de corvoada chiriei. Astfel, de câteva luni, Ramona locuiește în apartamentul luxos dintr-un cartier rezidențial pe care l-a primit Monica în urma unui contract de imagine. 

Comentează știrea

Nea Mitica
19 noiembrie 2011
Vedeta de budoar!

Pai cine-i "divina" ca fatuca a uitat de unde a plecat? Cine a scos-o mereu in fata, ca vezi doamne e sora "divei de la izvorani"(mi-e greata) si alearga ca disperatii dupa ea cand apare pe strada? Usor de remarcat:Voi ziaristii! Si atunci...?

Articole pe aceeași temă

Vineri, 11 Noiembrie 2011
Stire din Monden : Ramona Gabor  s-a apucat de călărit
Miercuri, 03 Februarie 2010
Stire din Monden : Monica Columbeanu negociază la Bollywood
Pagina a fost generata in 1.0585 secunde