Roxana Ciuhulescu s-a lăsat de fumat și s-a apucat de kite-boarding

2062
1
Roxana Ciuhulescu s-a înscris la un curs de kite-boarding, după ce a reușit victoria de a nu se mai atinge de țigări de două luni de zile.

După multe încercări eșuate, Roxana și-a găsit ambiția de a se lăsa de fumat și de atunci debor-dează de energie și îi vine să facă sport și când doarme. Și pentru că Roxana a râvnit mulți ani la acest sport și se uita cu invidie la toți cei care-l practicau, s-a gândit că acesta este momentul cel mai potrivit să-l învețe.

"Mi-am făcut un cadou, cursul de kite-boarding pe care l-am început pe plaja H2O din Mamaia. Trebuia să urmez trei module, însă n-am apucat să fac decât primul modul. Am avut ghinion, pentru că n-a mai bătut vântul și când n-ai vânt, nici nu poți ridica zmeul", povestește Roxana, care, chiar dacă a făcut doar o zi de curs, s-a deprins deja cu primele tehnici de kite.

Următorul pas este să învețe să controleze zmeul în timp ce stă pe placă, iar asta se va întâmpla cu ocazia următoarei vizite la mare, când speră să aibă parte nu de soare, cum își doresc toți turiștii, ci de vânt. Pe lângă satisfacția învățării unui nou sport și a renunțării la fumat, Roxana se bucură și de o promisiune pe care i-a făcut-o soțul său. Mihai i-a promis că dacă va învăța kite-boarding, îi va cumpăra un echipament complet.

Comentează știrea

1 septembrie 2011
Âñå î èíòåðíåò-áèçíåñå

Åñòü ðàçíûå ñïîñîáû çàðàáîòêà â Èíòåðíåòå. Òî ÷åì Âû ñåé÷àñ çàíèìàåòåñü - ýòî ëèíåéíûé çàðàáîòîê. Âû ñìîòðèòå ïèñüìà, êëèêàåòå ïî ññûëêàì, çàïîëíÿåòå àíêåòû è çà ýòî ïîëó÷àåòå ÄÅÍÜĂÈ. Ñêðîìíûé, íî ñòàáèëüíûé äîõîä. Íî Âû ìîæåòå îðăàíèçîâàòü ïðîñòóț ñèñòåìó áèçíåñà, êîòîðàÿ ñî âðåìåíåì íà÷íåò ðàçâèâàòüñÿ è Âàøè äîõîäû áóäóò óâåëè÷èâàòüñÿ. Âñå çàâèñèò îò Âàøåăî ìåíòàëèòåòà: Âû ëèáî ïðîñòî ðàáî÷èé, êîòîðûé ìåíÿåò ñâîå âðåìÿ íà äåíüăè. Ëèáî Âû ïðåäïðèíèìàòåëü, êîòîðûé ñïîñîáåí äóìàòü ăîëîâîé è çàðàáàòûâàòü äîñòîéíûå äåíüăè. x-strange.ru - Âàì ñțäà

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 31 August 2011
Stire din Diverse : S-a încheiat și vara aceasta…
Pagina a fost generata in 1.5998 secunde