Starea de sănatate a lui GABRIEL COTABIȚĂ. Informație de ULTIMĂ ORĂ

146
Starea de sănatate a lui GABRIEL COTABIȚĂ. Informație de ULTIMĂ ORĂ - gabrielcotabi-1434437558.jpg
După două săptămâni de când a ieșit din comă, Gabriel Cotabiță este pregătit de medici pentru o nouă intervenție chirurgicală, potrivit unour surse de la Spitalul Floreasca din Capitală, unde artistul este internat. Cântărețul se pare că are nevoie de un dispozitiv cardiac, scriu jurnaliștii de la Libertatea.

"Are nevoie de un defibrilator cardiac. Este o intervenție ușoară, dar pentru care pacientul trebuie să fie stabilizat și să poată suporta o operație de implantare a dispozitivului. Se montează sub piele, în zona toracică și îl va purta toată viața", afirmă sursele medicale.

Dispozitivul respectiv emite impulsuri către inimă și îi reglează bătăile.

Dacă artistul ar fi avut un astfel de implant, accidentul din 8 mai ar fi putut fi evitat. Gabriel Cotabiță a fost găsit căzut inconștient într-o sală de sport, el suferind un stop cardio-respirator.

Dacă în urmă cu o lună de zile medicii nu-i dădeau prea multe șanse de supravietuire, acum, speranțele de vindecare sunt mari. Artistul respiră singur, poate merge și poate mânca. Își recunoaște prietenii și familia și primește des vizite, uimind pe toată lumea cu progresele pe care le face după ce a stat în comă o lună.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2399 secunde