Veste de ultimă oră despre sănătatea lui Gabriel Cotabiță. CURAJ, MAESTRE!

239
Veste de ultimă oră despre sănătatea lui Gabriel Cotabiță. CURAJ, MAESTRE! - gabi-1437036629.jpg
Gabriel Cotabiță a fost externat, joi, din Spitalul Elias, din Capitală. Artistul a fost externat, joi, după 27 de zile de tratament în Spitalul Elias, din Capitală. Starea acestuia este ameliorată, urmând să continue tratamentul de recuperare în ambulatoriu.

"Starea la externare este ameliorată. Din punct de vedere cardiologic, Gabriel Cotabiță este purtător de defibrilator automat, pentru prevenirea recurenței aritmiilor severe. Psihic și neurologic are un status net ameliorat față de internare", a spus directorul medical al Spitalul Clinic de Urgență Elias, potrivit Realitatea.net.

Gabriel Cotabiță va continua recuperarea în ambulatoriu și va reveni la control medical periodic sau ori de câte ori este nevoie, a mai spus doctorul Dana Safta.

Directorul medical a precizat că Gabriel Cotabiță a beneficiat de asistență medicală gratuită.

"Pacientul a beneficiat de asistență medicală complet gratuită, asigurată prin sistemul public de sănătate", a spus dr. Dana Safta.

Gabriel Cotabiță a fost internat la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca în 8 mai, după ce a fost găsit în stop cardio-respirator, în stare de inconștiență, într-o sală de fitness de la un hotel din Capitală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6858 secunde