346 de tineri liberali constănțeni au participat la Conferința Națională a TNL

694
Organizația TNL Constanța a trimis 346 de delegați la Conferința Națională de sâmbătă a Tineretului Național Liberal. Evenimentul a avut ca scop alegerea președintelui TNL și a membrilor Biroului Permanent Național al TNL. Astfel, în funcția de președinte al TNL a fost reconfirmat Florin Alexe, președintele în exercițiu.
În ceea ce privește organizația TNL Constanța, aceasta este reprezentată la nivel național de Ionel Spătaru, în funcția de vicepreședinte, și de Gabriel Iorga, în funcția de secretar general adjunct.
Alături de cei peste 8.000 de tineri liberali, la Conferința Națională a TNL au fost prezenți președintele PNL, Crin Antonescu, liderul grupului PNL din Camera Deputaților, Călin Popescu-Tăriceanu, președintele OFL, Lucia Varga, senatorii PNL Varujan Vosganian și Dan Radu Rușanu, europarlamentarii Norica Nicolai, Adina Vălean, Ramona Mănescu și Cristian Bușoi.
Filiala Constanța a Partidului Național Liberal a fost reprezentată de președintele Gheorghe Dragomir și de secretarul coordonator Septimiu Bourceanu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Martie 2011
Stire din Politică-Administrație : Scandal la vârful PNL Constanța
Pagina a fost generata in 0.5013 secunde