A fost convocat Biroul Permanent al Camerei Deputaților

71
A fost convocat Biroul Permanent al Camerei Deputaților - afostconvocatcameradeputatilor-1436775870.jpg

Articole de la același autor

Biroul Permanent al Camerei Deputaților a fost convocat, luni, la ora 12.00, urmând să discute contestația PNL la Curtea Constituțională cu privire la votul asupra urmăririi penale a lui Victor Ponta.


Vicepreședintele Biroului Permanent, Florin Iordache (PSD), a precizat că membrii conducerii Camerei Deputaților au fost chemați din vacanță pentru a formula un punct de vedere cu privire la sesizarea pe care PNL a depus-o la Curtea Constituțională, în cazul votului referitor la cererea de urmărire penală a lui Victor Ponta, pentru conflict de interese.


Prim-vicepreșdintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat vineri că liberalii contestă la Curtea Constituțională votul din plenul Camerei Deputaților privind respingerea începerii urmăririi penale a lui Victor Ponta pentru acuzația de conflict de interese.


PNL sesizează Curtea Constituțională privitor la neconstituționalitatea articolului 157 din Regulamentul Camerei Deputaților și a hotărârii acestui for legislativ prin care s-a respins cererea de urmărire penală în cazul lui Victor Ponta, a spus Orban.
Sesizarea este semnată de 153 de deputați liberali și urmează să fie discutată de CCR pe 15 iulie.


Plenul Camerei Deputaților a respins pe 9 iunie cererea DNA de urmărire penală a premierului Victor Ponta pentru conflict de interese.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.522 secunde