A fost scos la licitație contractul pentru concesionarea serviciului de distribuție a gazelor în Cuza Vodă

226
A fost scos la licitație contractul pentru concesionarea serviciului de distribuție a gazelor în Cuza Vodă - cuza-voda-1685449130.jpeg

Articole de la același autor

Primăria Cuza Vodă a scos recent la licitație contractul care vizează concesionarea serviciului de utilitate publică de distribuție a gazelor naturale, proiectarea tehnică, construcția, exploatarea și dezvoltarea sistemului de distribuție a gazelor naturale și utilizarea acestora.

Durata contractului de concesiune este de 49 de ani. Ofertele se pot depune până la data de 26 iunie 2023, ora 10:00. Deschiderea ofertelor va avea loc în aceeași zi, ora 13:00 la sediul Primăriei Comunei Cuza Vodă.

Administrația locală din Cuza Vodă, face demersurile pentru a obține finanțarea proiectului înființării rețelei de gaze prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, Axa Prioritară 8 Sisteme inteligente şi sustenabile de transport al energiei electrice şi gazelor naturale, Obiectivul Specific 8.2 Creşterea gradului de interconectare a Sistemului Naţional de Transport a gazelor naturale cu alte localități vecine.

La sfârșitul anului trecut, Consiliul Local Cuza Vodă a aprobat proiectul de hotărâre referitor la aprobarea indicatorilor tehnico-economici, a devizului general și demararea procedurilor de includere în buget a cheltuielilor aferente proiectului „Înființare rețea de distribuție gaze naturale în comuna Cuza Vodă, județul Constanța”.

Primarul Viorel Dulgheru a depus proiectul pregătit pentru finanțarea prin POIM. Ulterior s-a primit o notificare privind rezultatele verificării conformității investițiilor propuse în proiect cu cerințele POIM 2014 – 2020 privind funcționalitatea inteligentă a rețelelor de distribuție de gaze naturale. Ulterior, în urma verificării, Ministerul Energiei a transmis că investiția propusă este conformă cu cerințele POIM.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3565 secunde