Primarul din Năvodari, Florin Chelaru, se opune desfiinţării gărzilor de noapte din secţia Pediatrie a CSN

1166
Primarul din Năvodari, Florin Chelaru, se opune desfiinţării gărzilor de noapte din secţia Pediatrie a CSN - chelaru-spital-1685449092.jpg

Articole de la același autor

Primăria oraşului Năvodari a fost informată oficial de către Spitalul Judeţean Constanţa de faptul că gărzile de noapte din secţia Pediatrie a Centrului de Sănătate Năvodari trebuie suspendate.

Primarul oraşului Năvodari, Florin Chelaru, nu este de acord cu acest lucru şi a ținut să clarifice anumite lucruri în legătură cu acest subiect.

„Am fost informat că Spitalul Județean Constanța dorește suspendarea gărzilor de noapte pe Pediatrie din cadrul Centrului de Sănătate Năvodari. Indiferent care sunt motivele invocate de Spitalul Județean, vă informez că eu ca primar al orașului nu sunt de acord și nu susțin această decizie. Am pus mult suflet și am investit foarte mult în modernizarea, dotarea și deschiderea Centrului de Sănătate Năvodari și nu este normal ca aceste decizii să ne afecteze orașul și mai ales sănătatea copiilor noștri. În acest sens, voi solicita conducerii Spitalului Județean să reanalizeze această decizie și să ia măsurile necesare pentru asigurarea gărzilor de Pediatrie inclusiv pe timpul nopții!

Important: Pentru a clarifica anumite aspecte, trebuie știut că Primăria Năvodari este proprietara clădirii Centrului de Sănătate, însă aceasta a fost predată Spitalului Județean, instituție care coordonează și este responsabilă în totalitate de actul medical desfășurat aici”, a declarat primarul Florin Chelaru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.304 secunde