A început construcţia unei noi parcări în preajma Aleii Topolog din Constanța

1489
A început construcţia unei noi parcări în preajma Aleii Topolog din Constanța - avatavului-1689595507.jpg

Articole de la același autor

Locuitorii din zona Aleii Topolog au un mare motiv de fericire. Acolo au început lucrările pentru construcţia unei parcări şi a unei zone recreative.

Consilierul local PNL, Costin Avătavului, este cel care s-a ocupat în permanenţă de acest proiect. Acesta a stat pe teren zile în şir pentru a supraveghea tot ceea ce se întâmplă în zonă.

„Au început lucrările de reabilitare a terenului degradat de pe Aleea Topolog. Împreună cu locuitorii din zonă, s-a luat decizia ca aici să fie amenajată o parcare. Tot în acest perimetru se va amenaja și un spațiu recreativ cu băncuțe și zone verzi. Au trecut două luni de la prima întâlnire cu locuitorii din zonă, timp în care acest teren a fost cadastrat și intabulat, a fost transmis către Confort Urban Constanța prin votul din Consiliul Local iar mai apoi a fost inclus pe lista de investiții a societății.

Acum s-a trecut la etapa finală, care înseamnă execuția lucrărilor! Vă mulțumesc pentru implicare! Vă voi ține la curent cu evoluția lucrărilor!”, a transmis Costin Avătavului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5057 secunde