Administrația locală din Cernavodă invită cetățenii să participe la recensământ

198
Administrația locală din Cernavodă invită cetățenii să participe la recensământ - cernavodarecensamant-1657640453.jpg
Reprezentanții Primăriei Cernavodă au transmis, ieri, că recenzarea prin interviu față în față are loc în perioada 31 mai - 17 iulie.

„Reamintim locuitorilor orașului Cernavodă că, în această perioadă, are loc colectarea de date referitoare la recensământul populației, acțiune cu o durată maximă de 15 minute. Sunt asigurate protecția și confidențialitatea datelor cu caracter personal și nu se cer informații confidențiale cu privire la datele cardurilor bancare, avere, venituri, istoric medical sau simpatii politice. Rugăm cetățenii să colaboreze cu recenzorul și să asigure tot sprijinul necesar colectării datelor, întrucât participarea la recensământ este obligatorie”, au transmis reprezentanţii Primăriei Cernavodă.


Conform art. 54 din OUG 19/2020 privind organizarea și desfășurarea recensământului populației și locuințelor din România în anul 2021 cu modificările și completările ulterioare, refuzul de a furniza informații sau furnizarea de date incomplete sau eronate constituie contravenții. Amenda este cuprinsă între 1.000 si 3.000 lei



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3725 secunde