Adrian Gheorghiță vrea să facă echipă cu Mitroi la conducerea PDL Constanța

3444
Adrian Gheorghiță vrea să facă echipă cu Mitroi la conducerea PDL Constanța - 82e3a8ee1c483419cf38a40bab6306bc.jpg

Articole de la același autor

Democrat liberalul Adrian Gheorghiță va candida pentru un nou mandat de vicepreședinte al Organizației Județene a PDL Constanța. Consilierul județean a declarat, ieri, că intenționează să-și păstreze funcția pe care o ocupă din vara anului 2008, iar pentru asta va candida la proximele alegeri interne, de partea primarului comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi. Reamintim că acesta din urmă va intra în cursa pentru șefia organizației de la Constanța avându-l drept contracandidat pe actualul președintele interimar al partidului, senatorul Mircea Banias.
Adrian Gheorghiță este, potrivit explicațiilor sale, membru al Partidului Democrat încă din 2003. În 2004, însă, el a fost exclus din partid de Stelian Duțu și Dănuț Moisoiu, pentru ca, ulterior, să înființeze, alături de gruparea Constantin Frățilă, Forța Democrată.
În 2007, însă, actualul consilier județean PDL revine în "partidul-mamă", la solicitarea primarului Florin Mitroi, în calitate de membru al Organizației Valu lui Traian.
Scandalul care a scindat PDL Constanța l-a găsit pe Gheorghiță la vârful structurii de conducere și asta deoarece, ulterior demisiei neașteptate a lui Ion Popescu, el a ocupat, pentru o scurtă perioadă de timp, funcția de președinte interimar al organizației. Odată însă cu numirea, tot în vara lui 2008, a lui Mircea Banias la șefia pedeliștilor tomitani, Adrian Gheorghiță își păstrează fotoliul de prim-vicepreședinte. În cele din urmă, renunță la această funcție pentru ceea ce chiar consilierul județean a numit "liniștea partidului" și asta deoarece postul era dorit, la vremea respectivă, de Constantin Chirilă. Deputatul Chirilă este și în prezent unul dintre cei doi prim vicepreședinți ai partidului.
Astfel, în contextul primelor alegeri de la circul care a marcat PDL Constanța, Gheorghiță mărturisește că vrea să rămână în structura de conducere, candidând pentru un nou mandat de vicepreședinte, dar în calitate de susținător al lui Mitroi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4889 secunde