Aleşii locali din Medgidia, convocaţi în şedinţă ordinară

272
Aleşii locali din Medgidia, convocaţi în şedinţă ordinară - sedintamedgidia-1624805649.jpg
Consilierii locali din Medgidia au fost convocaţi în data de 30 iunie în şedinţă ordinară. Evenimentul va avea loc începând cu ora 16.30, iar pe ordinea de zi sunt 21 de proiecte de hotărâre.

Unul dintre acestea face referire la aprobarea modificării organigramei și a statului de funcții ale Spitalului Municipal Medgidia.

Aşa cum am fost obişnuiţi de-a lungul timpului, în Medgida sportul este foarte important, astfel că unele dintre proiectele aflate pe ordinea de zi au legătură cu Clubul Sportiv Municipal Medgidia.

Există un proiect de hotărâre privind numirea unui membru în Consiliul Director al Clubului Sportiv Medgidia şi un alt proiect prin care se cere aprobarea organigramei și a statului de funcții ale Clubului Sportiv Medgidia.

Proiectul de hotărâre privind trecerea din domeniul public în domeniul privat al U.A.T. Medgidia a echipamentelor și instalațiilor din Centrala termică nr. 2, având valoarea totală de inventar de 845.923,39 lei, în vederea casării este şi el unul foarte important.

Un alt proiect de hotărâre care va fi dezbătut şi votat în cadrul şedinţei se referă la aprobarea procedurii de acordare a scutirii la plată a majorărilor de întârziere și a penalităților aferente obligațiilor fiscale bugetare, constând în impozite și taxe locale, redevențe, chirii și alte obligații de plată datorate bugetului local de către persoane fizice și juridice care au calitate de contribuabili la bugetul local al municipiului Medgidia.

Acestea sunt doar câteva dintre cele 21 de proiecte aflate pe ordinea de zi care vor fi dezbătute şi votate de consilierii locali din Medgidia.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6811 secunde