Aleşii locali din Medgidia, convocaţi în şedinţă ordinară

670
Aleşii locali din Medgidia, convocaţi în şedinţă ordinară - sedintaclmedgidia-1635357360.jpg
Consilierii locali din Medgidia au fost convocaţi în şedinţă ordinară, joi, 28 octombrie, cu începere de la ora 16.30. Pe ordinea de zi se află 23 de proiecte care urmează să fie dezbătute şi votate de către consilieri.

Printre acestea se numără câteva proiecte importante pentru oraşul Medgidia. Unul dintre acestea este proiectul de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al Poliției Locale Medgidia, pe anul 2021.

Proiectul de hotărâre privind desemnarea unor reprezentanți ai Consiliului Local Medgidia în Consiliile de Administrație ale unor unități de învățământ preuniversitar din municipiul Medgidia, începând cu anul școlar 2021-2022 se află şi el pe ordinea de zi.

Proiectul de hotărâre pentru desemnarea reprezentanților Consiliului Local Medgidia în comisia de evaluare a probei interviu, pentru fiecare unitate de învățământ, la concursul organizat pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din municipiul Medgidia, județul Constanța va fi şi el dezbătut în cadrul şedinţei. Consilierii locali din Medgidia îşi întorc faţa şi către sport, astfel că în cadrul şedinţei se va dezbate şi proiectul de hotărâre privind aprobarea siglei Clubului Sportiv „Medgidia”. Tot legat de sport mai este şi proiectul de hotărâre privind darea în administrare a unor bunuri proprietate publică a Municipiului Medgidia și aflate în administrarea Consiliului Local al Municipiului Medgidia, către Clubul Sportiv „Medgidia”. Şedinţa va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook a Primăriei Medgidia.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3531 secunde