Alinuța sadica și piticii muți de la Constanța

1117
7
Alinuța sadica și piticii muți de la Constanța - 1-1476949941.jpg

Articole de la același autor

Alinuța și-a bătut joc de organizația PNL de la Constanța. A luat lista cea cu 100% oameni noi și i-a dat lui Dragomir în cap cu ea. Cu forța, Alinuța a băgat-o pe Lucia Varga, actual deputat, pe lista de la Senat pe locul 2, eligibil. S-a dus naiba toată filozofia liberalilor constănțeni, toată "revoluția" în PNL Constanța. 


Și mai grav de atât este că liberalii constănțeni au tăcut mâlc în fața Alinuței. Au aprobat cuminței modificările și au primit-o pe Lucica, parașutată de la centru, asta după ce duduia fusese refuzată de altă organizație din țară. Mai mult decât atât, restul liberalilor "bătrâni" executați de pe picioare cu povestea înnoirii pe buze și-au luat o mare țeapă. Au fost trași mai mult cu forța pe linie moartă în baza unor principii pe care Alinuța le-a sfărâmat într-o clipită. Unde mai e dreptatea în PNL acum? Cum să nu se supere tânărul Tararache sau experimentatul Hașotti că nu au fost puși pe liste doar pentru că au vina de a fi parlamentari în funcție? 


Este clar că tot mesajul electoral al liberalilor din Constanța, cel cu 100% oameni noi, a devenit o făcătură pre-electorală, un joc în care unii au picat de fraieri cu zâmbetul pe buze. Alinuța sadica le-a retezat tot avântul și i-a băgat la loc în ultima bancă. Ordinele se execută, nu se discută. Cel puțin nu de către liberalii constănțeni.



Comentează știrea

naekst
20 octombrie 2016
Liste pnl

Intrebarea care asteapta raspy so este: de ce ar fii mai bine sa se inoiasca clasa politica cu tineri? Sint acestia mai bine intentionati ori mai putin corupti? Eu am dubii

Quisling.
20 octombrie 2016
Hasoti bataie de joc.

Urita aruncare a experimentatului Hasotti din jocul politic. Si-au batut joc de el: "Nicule, tradarile vin intotdeauna de linga tine..."

nartip
20 octombrie 2016
Hasoti

* Hasoti daca tinea la liberalism trecea/ramanea la ALDE... *

Răspuns la: Hasoti bataie de joc.
Adăugat de : Quisling., 20 octombrie 2016
Urita aruncare a experimentatului Hasotti din jocul politic. Si-au batut joc de el: "Nicule, tradarile vin intotdeauna de linga tine..."
costica
20 octombrie 2016
opinie

Vei avea sigur succes! Avem cel mai puternic sistem cu care si dumneavoastra puteti castiga bani in confortul propriei case, in fata calculatorului, fara stres, fara sefi, fara obligatii. Oferim instruire completa si gratuita, de exceptie. Cereti urgent mai multe detalii la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com http://bit.ly/29ypMJN

Tzihcac
21 octombrie 2016
Papusarii

Unde este " Amoralul " ..Chitzac ?,pe care l ati vrutara premar !!!

Chitac
21 octombrie 2016
Tradare

Amiralul l a tradat pe Comanescu si a tradat o organizatie/ oras care avea cat de cat incredere in el. A facut blat cu Dragomir si escrocul Boroianu si au fraudat alegerile impreuna! Ciolanul e mai importatnt decat verticalitatea Votez usr

Lazar
21 octombrie 2016
Alinuta sadica

Nu va suparati chiar va rog sa faceti comparatie intre Boroianu r.Aurel si D-na lucia Varga ca prezenta ,pregatire, idei in PNL,propuneri pentru ro,ca e femeie corecta si onesta.Merita sefa filialei PNL C-ta.Dl Cosmin Z.transmiteti din Germania.

Articole pe aceeași temă

Luni, 17 Octombrie 2016
Stire din Politică-Administrație : "Bătrânii" au plecat acasă
Sâmbătă, 01 Octombrie 2016
Stire din Politică-Administrație : Parada șchiopilor în țara orbilor
Pagina a fost generata in 0.3917 secunde