Într-o vizită oficială la Constanța,

Ambasadorul Greciei a militat pentru o colaborare eficientă a statului elen cu România

380
Prefectul Dănuț Culețu a primit, la finalul acestei săptămâni, vizita unei delegații oficiale formate din ambasadorul Republicii Elene la București, Georgios Poukmissas, și atașatul militar al Greciei. Ei au fost însoțiți, în cadrul evenimentului, de Anton Hiropedi, președinte al Comunității Elene din Constanța. Printre obiectivele acestei vizite oficiale s-a numărat și prezentarea noii misiuni diplomatice în România.
Astfel, în cadrul discuțiilor, prefectul Culețu a făcut o scurtă prezentare a istoriei și oportunităților de dezvoltare a județului Constanța, abordând totodată subiectul unei colaborări eficiente între cele două țări, în plan economic și cultural, colaborare cu atât mai necesară în Anul Dialogului Multicultural.
Ambasadorul Greciei la București a menționat vineri că militează pentru dezvoltarea legăturilor între cele două state, Constanța deschizând, prin poziția sa geografică și din aceea de important port al Europei, mai multe oportunități.
"Constanța este un model de interculturalitate și bune relații între etnii, model pe care îl apreciază mai multe popoare europene. Anul acesta, mai mult ca oricând, am omagiat acest model și eu sper ca și în viitor să realizăm la fel de multe proiecte comune, împreună cu toate etniile din zona noastră", a precizat reprezentantul Guvernului în teritoriu, Dănuț Culețu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7608 secunde