Ana Marcu a fost aleasă președinte al Organizației Municipale de Femei a PNL Constanța

2609
Ana Marcu a fost aleasă președinte al Organizației Municipale de Femei a PNL Constanța - 2bad3b25b993455f9c56a2fc868ca9cb.jpg
Aproximativ 170 de femei liberale din Constanța s-au întrunit sâmbătă dimineață, începând cu ora 10.00, în cadrul Adunării Generale de alegeri pentru a stabili noua structură de conducere a organizației municipale.
Cu majoritate de voturi, Ana Marcu, cea care a preluat șefia interimară a organizației în luna august, a devenit acum președinte cu drepturi depline.
Potrivit unui comunicat de presă transmis de către PNL Constanța, din componența Biroului Politic Municipal al OFLM Constanța fac parte cinci vicepreședinți - Ianula Pilcă, Raluca Trandafir, Lidia Valsamos, Carmen Maftei și Lavinia Stan, nouă membri și trei membri supleanți.
La lucrările adunării generale au luat parte și președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, senatorul Puiu Hașotti, președintele Organizației Municipale PNL Constanța, Victor Manea, secretarul coordonator al PNL Constanța, Septimiu Bourceanu, și consilierul județean Doina Carp.
Pe 23 octombrie, femeile liberale din întreg județul se vor reuni în cadrul Conferinței Județene pentru a-și alege și ele structura de conducere. În prezent, președintele Organizației Județene de Femei a PNL Constanța este Aurelia Frîncu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3386 secunde