În luna octombrie,

ANFP organizează concurs pentru conducerea Oficiului Prefectural Hârșova

2982

Articole de la același autor

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul Prefecturii Constanța, Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP) organizează, în luna octombrie, concurs pentru ocuparea funcției publice de conducere de Șef Oficiu Prefectural Hârșova. Concret, cei interesați vor susține, la sediul ANFP, pe data de 26 octombrie, ora 10.00, proba scrisă a examenului, iar pe data de 28 octombrie va avea loc un interviu. Dosarele de înscriere, care trebuie să conțină, așa cum se specifică pe site-ul Prefecturii Constanța, "în mod obligatoriu documentele prevăzute la art. 49 din Hotărârea de Guvern nr. 611/2008, modificată și completată de H.G. 1173/2008", se pot depune la sediul ANFP la 20 de zile de la data publicării în Monitorul Oficial a anunțului. Din acest punct de vedere, menționăm că anunțul privind organizarea concursului de către ANFP a fost postat pe pagina web a Prefecturii Județului Constanța pe data de 25 septembrie.
În ceea ce privește aspiranții la postul de Șef Oficiu Prefectural Hârșova reamintim că prefectul județului Constanța, Liviu Brăiloiu, își exprima, în urmă cu câteva luni, nemulțumirea vizavi de faptul că mai mulți angajați din Prefectură nu au pregătirea profesională adecvată posturilor pe care le ocupă, îndeosebi în cazul celor ce țin de domeniul juridic. Concret, Brăiloiu atrăgea atenția: "Angajatul de la Oficiul Prefectural Hârșova este metalurgist. Nouă ne trebuie specialiști în juridic".
Rămâne, deci, de văzut, în ce măsură câștigătorul concursului organizat de ANFP va răspunde cerințelor postului.
Condițiile de participare la concurs, aprobate prin Ordinul președintelui ANFP nr. 1489/17.09.2009, precum și bibliografia stabilită se afișează la sediul Agenției, dar și pe site-ul instituției: www.anfp.gov.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4832 secunde