ANI anunță termenul limită pentru depunerea declarațiilor de avere și de interese anuale

232
ANI anunță termenul limită pentru depunerea declarațiilor de avere și de interese anuale - agentianationaladeintegritatelog-1686069549.jpg
Joi, 15 iunie, este data limită până la care se pot depune, potrivit legii, declarațiile de avere și de interese anuale, a anunțat marți Agenția Națională de Integritate (ANI).


Conform ANI, persoanele prevăzute de lege au obligația de a completa și depune declarațiile de avere și de interese în format electronic, exclusiv prin intermediul platformei e-DAI, disponibilă pe pagina de internet a agenției.


„Potrivit Ordonanței de Urgență nr. 182/2022, deponenții completează, depun și transmit declarații de avere și de interese certificate fie cu semnătură electronică calificată, fie cu semnătură olografă, exclusiv prin sistemul electronic e-DAI”, a transmis agenția.


Aceasta menționează că nu mai primește declarații de avere și de interese în format hârtie, iar toate declarațiile depuse astfel vor fi restituite destinatarilor, considerându-se a fi nedepuse.


Pe pagina de internet, ANI pune la dispoziția celor interesați și un ghid de completare a declarațiilor de avere și de interese.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Aprilie 2013
Stire din Actual : Vladimir Putin, declarații de avere!
Pagina a fost generata in 1.6242 secunde