Problemele Elenei Udrea din declarația de avere

195
1
Problemele Elenei Udrea din declarația de avere - elenaudrea-1420818423.jpg
Președintele PMP Elena Udrea a declarat, vineri, referitor la faptul că numele său apare în dosarul Microsoft, că "este posibil să fie o neconcordanță în declarația de avere" din 2009, arătându-și disponibilitatea de a "lămuri" subiectul în fața autorităților și susținând că este vorba despre un împrumut acordat de soțul său, Dorin Cocoș, unei firme pe care acesta o deținea, împrumut despre care ea nu știa, informează Mediafax.

"Admit că este posibil să fie o neconcordanță în declarația de avere din anul respectiv și îmi arăt toată disponibilitatea să lămuresc acest subiect, în fața presei ori a autorităților. Realitatea este că nu am știut de faptul că fostul soț și-a împrumutat propria firmă și, că de fiecare dată, am trecut în acea declarație de avere tot ceea ce mi-au comunicat contabilii lui. Probabil că nici el nu și-a dat seama că este ceva în neregulă având în vedere că și-a împrumutat propria firmă, mai ales că a fost un împrumut la vedere, în acte, deci nu s-a încercat nicio metodă de ascundere a acestui împrumut", a precizat Udrea.

Ea a arătat că, de-a lungul timpului, a declarat toate bunurile și conturile lui Dorin Cocoș, care erau "mult mai mari" de 100.000 de euro.

"De-a lungul timpului, am declarat toate bunurile și conturile lui Dorin Cocoș - care erau mult mai mari de 100.000 de euro. Nu se pune problema să fi încercat cineva să-i păcălească pe cei de la ANI", a explicat Elena Udrea.

Udrea crede, pe de altă parte, că legea are "o incoerență" și, dacă unul dintre soți "ascunde" de celălalt o sumă de bani, celălalt se face vinovat că nu a știut de acea sumă și nu a declarat-o.

Comentează știrea

Pensionar
10 ianuarie 2015
Postasul cocos

Dar la nunta ebei cu cine ai fost.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8028 secunde