"Antonescu a dat semnalul destrămării USL. Decizia CCR va fi actul de divorț dintre PSD și PNL"

760
6
"Crin Antonescu a dat aseară semnalul destrămării USL. Este evident că Victor Ponta a ales să se despartă de Crin Antonescu în ultimul ceas al loviturii de stat. Demisia lui Ioan Rus și decizia lui Ponta de a anula minirecensământul ilegal au fost două decizii care arată că PSD nu mai este dispus să încalce legea pentru a-l men-ține pe Crin Antonescu ilegitim și ilegal la Cotroceni. Crin Antonescu a fost imediat chemat de Voiculescu la Antena 3 pentru a declanșa atacul la Victor Ponta", a declarat Sulfina Barbu.
Ea crede că aceasta este singura explicație reală pentru "atacul furibund și disperat lansat marți seară de Crin Antonescu împotriva tuturor celor care nu mai sunt dispuși să distrugă credibilitatea României pentru a-i prelungi interimarul la Cotroceni".
"Discursul lui Crin Antonescu demonstrează că zilele alianței USL sunt numărate, iar decizia Curții Constituționale va însemna actul de divorț dintre PSD și PNL", a apreciat Sulfina Barbu.
Președintele interimar, Crin Antonescu, a declarat, marți seară, că a observat că Guvernul a dat dovadă de "timiditate și ezitare" în chestiunea listelor pentru referendumul din 29 iulie, afirmând că premierul Victor Ponta pare "amenințat și intimidat" în ultimele zile.

Comentează știrea

Hanibal
9 august 2012
E clar? E clar.

Politrucul Căcărău, suit ca scroafa-n copacul presedintiei,ne-a poluat atmosfera cu flatulatiile lui verbale,dandu-ne lectii despre justitie si democratie. Ajuns la putere cu ajutorul celor care au tradat PDL si a loviturilor date cu copita statului de drept ,individul care s-a dovedit un nimeni in viata si in cariera profesionala , a devenit subit un emitator de idei,un organizator de țară ,un specialist in legi.Evidentiind marile merite ale lui si ale guvernului,ne-a prelucrat ca un secretar de organizatie PCR dintr-un CAP.Are,n-are treaba,la ora sase trecute fix el se adreseaza cetatenilor fericiti ca leul s-a devalorizat,ca economia este pe duca si ca Ponta inca mai este doctor.Căcărău,zis Antonescu,ne demonstreaza cum democratia permite oricarui pierde-vara ajuns demnitar sa se creada un Bratianu si sa dispuna de soarta romanilor. Eforturile USL de a cocoța in funcțiile cele mai inalte din stat pe cei mai nevolnici, a inceput sa dea roadele asteptate abia la toamna.Sa precizam ca destramarea USL a inceput din momentul trecerii PNL in tabara lui Iliescu si Voiculescu.

Mama lu Hanibal
9 august 2012
Nu e clar.

Ce faci baiatule? Iar bati campii? Ai uitat sa iti iei tratamentul iar? Of saracul de tine. Tot vrei sa faci politica dar ti-a mai zis mama ca nu e de tine. Stiu ca tu esti Napoleon si Hanibal la un loc, dar hai vino acasa sa iti dea mama pastiluta. A, si sa sti ca si Traienel care acum vorbeste din fata garajului, te asteapta la o cina cu Xanax si Rudotel. Te pupa mama....cu ranga pe bot.

VERITAS
9 august 2012
OAU....TARE URAT ATI VISAT!?

Bai baieti, in ce episod din LOST sunteti voi cu articolul asta?! Nu stiu ce intelegeti voi din tot ce s-a vorbit ieri la TV....era un baiat cu spume la gura, ce avea un tricou bleu marine si o ardea el asa atotstiutor si sfetnic dintr-o curticica, unde normal ar fi sa-i ducem niste prune si apa minerala asa ca la sanatoriu...Iar la Cotroceni un nou presedinte chiar si interimar a dat in sfarsit semnul de normalitate in tara asta, fara sa bata campii, ce a explicat si celui mai tamp dintre romanasi cum sta treaba cu CCR-ul, SRISORICA CCR-ului, ERATA CCR-ului, REFERENDUMUL, CVORUMUL, LISTELE ELECTORALE PERMANENTE, etc Am inteles in sfarsit cum sta treaba....GUVERNUL TREBUIE SA-SI FACA TREABA si sa ramana in limitele legii!!!CCR-ul trebuie sa fie impartial si neutru, iar dl. NEGREAN SA SE TREZEASCA ca se joaca cu viata noastra...sa lase prostiile de doi lei si sa judece cu capul limpede, adica chiar sa scoata din stecher firul lui BASE si sa se DETASEZE COMPLET de REALITATEA asta IMPUTITA......

ZHUdSZhxXkjETD
6 aprilie 2014
BwwqYGCwo

5c08xV amzwsspdfrxx, [url=http://icsptdknybey.com/]icsptdknybey[/url], [link=http://zhggtwkgoomn.com/]zhggtwkgoomn[/link], http://lpgalmzssops.com/

FyFNbIbUHLoywd
30 august 2014
uUfCYgRSiBbnS

mrSF4S znmrthpxueim, [url=http://kvnqqpbwtzis.com/]kvnqqpbwtzis[/url], [link=http://slkqvzrnruue.com/]slkqvzrnruue[/link], http://imeehmialhvm.com/

etLXoiOiwhzrymPSn
26 ianuarie 2017
hmXMnsEEKjVqJeGHd

mEpH0Y kanrjjycrocf, [url=http://bynxjvtwymwl.com/]bynxjvtwymwl[/url], [link=http://nafrqptpkbtq.com/]nafrqptpkbtq[/link], http://vjscrktdcknd.com/

Pagina a fost generata in 0.2021 secunde