Băsescu, către USL: Trebuie ca împreună să consolidăm instituțiile și nu să le supunem partidelor

213
Băsescu, către USL: Trebuie ca împreună să consolidăm instituțiile și nu să le supunem partidelor - traianbasescu251de85d312a-1343653528.jpg
Președintele suspendat Traian Băsescu le-a cerut astăzi reprezentanților USL să înceteze "războiul" împotriva instituțiilor statului și să încerce să le consolideze împreună.

"Cer USL să înceteze războiul împotriva instituțiilor statului. Trebuie ca împreună să consolidăm instituțiile și nu să le supunem partidelor. A fost unul dintre obiectivele celor opt ani de mandat prezidențial și nu voi renunța la acest obiectiv, adică o continuă consolidare a independenței instituțiilor statului față de partide. (...) Acest referendum ne-a arătat că în politică trebuie să existe limite. Simplu fapt că ai o majoritate nu-ți permite să încalci legea, să încalci limitele stabilite de Constituție. Românii exact în acest sens au acționat la referendumul de ieri", a spus Băsescu, într-o declarație susținută la sediul său de campanie, potrivit Agerpres.

El le-a transmis tuturor politicienilor să aibă în vedere că eforturile făcute de români în timpul crizei economice nu trebuie sacrificate.

"Eu propun tuturor politicienilor, indiferent de partidele din care fac parte, să aibă în vedere că eforturile, sacrificiile pe care le-au făcut românii în acești ultimi trei ani de criză nu trebuie risipite sau neglijate sau neluate în calcul de dragul bătăliei politice. În fapt, bătălia cu instituțiile statului este una antinațională", a adăugat Băsescu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.841 secunde