"Am făcut presiuni asupra lui Rus prin declarații de la sediul de campanie"

254
Președintele suspendat, Traian Băsescu, a declarat, ieri, că a făcut presiuni la adresa ministrului Ioan Rus prin declarații de la sediul de campanie, referitoare la modul de întoc-mire a listelor pentru referendum.
El a spus că Guvernul a comunicat că nu deține listele electorale.
"Este clar că domnul Rus a fost păcălit sau incorect informat. Este clar că a fost naiv. La cei 18,3 milioane trebuia să mai adauge 460.000 de cetățeni români cu domiciliul în străinătate. Domnule Rus, consideră că și acum, după ce nu mai ești în funcție, fac presiune asupra dumitale. Acolo au fost niște oameni care nu și-au făcut datoria și l-au păcălit.
Un răspuns pe care îl datorez domnului ministru Rus: Eu am făcut presiune asupra sa prin declarațiile pe care le-am făcut de aici, care au fost tot timpul atenționări cu privire la modul de întocmire a listelor.
Constat că este încă o mare confuzie legată de referendum. Am făcut pentru presă un document care ia fiecare lege pentru fiecare tip de alegeri și vă redă articolul din lege cu privire la listele electorale", a declarat, aseară, Traian Băsescu
într-o conferință de presă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4014 secunde