Antonescu despre Preda: Niciodată un asemenea om nu are ce căuta în PNL

285
1
Antonescu despre Preda: Niciodată un asemenea om nu are ce căuta în PNL - eaantonescucrin-1333373317.jpg
Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat astăzi, după ședința Biroului Permanent Central, că este arhicunoscută atitudinea lui Cristian Preda față de liberali, astfel că "un asemenea om nu are ce căuta în PNL".

"Domnul Cristian Preda a fost tratat cu foarte multă prietenie și foarte multă încredere de PNL, domnul Călin Popescu Tăriceanu, când era președinte al partidului și prim-ministru, l-a invitat în partid, l-a numit secretar de stat în Guvernul său. Ce a făcut domnul Cristian Preda după aceea, care a fost atitudinea și poziția sa politică în raport cu situația din România, cu PNL, cu fostul său șef, Călin Popescu Tăriceanu, este arhicunoscut și, din punctul nostru de vedere, niciodată un asemenea om nu are ce căuta în Partidului Național Liberal ", a ținut să precizeze Crin Antonescu pentru Mediafax.

Președintele PNL a mai spus că nu a înregistrat vreun semn oficial sau neoficial referitor la o intenție a lui Cristian Preda în privința unei apropieri a acestuia de PNL, dar poate spune că "nici nu este cazul".

Comentează știrea

rex
2 aprilie 2012
jos ciuma portocalie

Daca vrea sa fie un partid onorabil asa este o javra ordinara ca preda cristian are loc numai in o echipa cu ebba sefa lui la parlamentul european.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2019 secunde