"Antonescu nu poate conduce România, nici ceasul nu și-l pune să sune"

581
2
Liderul PDL Roberta Anastase i-a criticat, vineri, pe liderii Opoziției, spunând despre Crin Antonescu că nu poate conduce România, pentru că nici măcar nu are responsabilitatea de a-și pune ceasul să sune, iar despre Victor Ponta, că este doar un copilot. Potrivit Robertei Anastase, Ponta și Antonescu au demonstrat de fiecare dată că nu au responsabilitate.
"Domnul Crin Antonescu de trei ani nu are responsabilitatea de a-și pune ceasul să sune, dar să conducă România! Iar în ce-l privește pe domnul Ponta, singura responsabilitate pe care și-o asumă este să stea în dreapta șoferului, să fie copilot, iar când deschide gura, se răstoarnă mașina. Asta este singura lor politică. Noi trebuie să ne întoarcem de fiecare dată la cetățean, cu ei trebuie să dialogăm, să le explicăm ce am vrut, ce am realizat, ce mai e de făcut în următoarea perioadă", le-a spus Roberta Anastase tinerilor democrat-liberali prezenți la Școala de Vară organizată la Eforie Nord.

Comentează știrea

rex
3 septembrie 2011
ceasul rau pentru voi

O sa puna sa va sune ceasul vostru, nemernicilor ca a-ti distrus aceasta tara.

DAN VUCEA
14 septembrie 2011
CE TUPEU PE asta !

Intradevar nu poate conduce o tara ca nu isi pune ceasul sa sune,este o gandire inalta.Dar sa fii al treilea om in stat fara sa stii macar sa NUMERI este posibil?.Cum ai luat fatuco BAC-ul cand nici sa numeri nu stii.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Septembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : PNL a băgat România în criză
Pagina a fost generata in 0.3046 secunde