Aproximativ 30 de angajați ai Primăriei Mangaliei au fost scoși din noua organigramă

1597
1
Consiliul Local Mangalia s-a întrunit ieri după-amiază, începând cu ora 17.00, într-o ședință extraordinară pentru a aproba noua organigramă și noul stat de funcții ale aparatului de specialitate al primarului, precum și ale serviciilor de interes local.
Dezbaterile au fost destul de aprinse pe acest subiect, iscându-se câteva divergențe punctuale între consilieri și primarul Mihai Claudiu Tusac. Consilierii au aprobat cele două amendamente inițiate de către liberalii Sorin Andrei și Viorel Oleniuc, precum și amendamentul democrat-liberalului Paul Foleanu privind situația ADPP (Administrarea Domeniului Public și Privat). Potrivit lui Paul Foleanu, în total, aproximativ 30 de persoane au fost disponibilizate în urma modificării organigramei, iar de la Poliția Comunitară aproximativ 40.
Așa cum a arătat liderul liberalilor din Mangalia, Sorin Andrei, în aparatul de specialitate al primarului au rămas acum 117 posturi, dintre care șase la Evidența Populației.
Aleșii au mai fost de acord și cu extinderea pentru încă un an de zile a creditului contractat de către Primăria Mangalia în 2006. De asemenea, a trecut de votul aleșilor proiectul ce viza modificarea unei hotărâri a Consiliului Local din 30 iunie privind atribuirea în gestiunea delegată a Serviciului de Transport Public Local de Persoane prin curse regulate în municipiu. Edilul a retras de pe ordinea de zi proiectul de hotărâre ce urmărea realizarea unui schimb de terenuri între municipiul Mangalia și Memet Iuxel, Memet Faruc, Memet Faredin, Abseleam Neilufer și Seit-Veli Cheuser.

Comentează știrea

Ionescu
10 iulie 2016
Proasta informare

Corina Popescu,Mihai Claudiu Tusac si Viorel Oleniuc nu mai sunt in primărie de 6 ani!!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.326 secunde