Avocatul Poporului acordă audiențe la Primăria Mangalia

142
1
Avocatul Poporului acordă audiențe la Primăria Mangalia - avocatulpoporuluiacordaaudientep-1402063443.jpg

Articole de la același autor

Experții din cadrul Biroului Teritorial Constanța, ai instituției Avocatul Poporului, Felicia Nedea și Mădălina Botină, vor acorda audiențe cetățenilor din Mangalia, miercuri, 18 iunie, începând cu ora 9.30 , la sediul Primăriei Mangalia.

Pentru operativitate, persoanele interesate sunt rugate să se prezinte cu o petiție în care să relateze problemele cu care se confruntă și documente justificative, în copie.

Precizăm că Instituția Avocatul Poporului, are drept scop apărarea drepturilor și libertăților cetățenilor în raport cu autoritățile publice.

Acordarea audiențelor este gratuită, iar petițiile adresate instituției Avocatul Poporului sunt scutite de taxă de timbru. Orice persoană fizică care se consideră lezată într-un drept al său de către o autoritate publică, cu excepția autorității judecătorești, se poate adresa instituției Avocatul Poporului.

Petiția trebuie să cuprindă informații complete referitoare la datele de identificare ale persoanei lezate (nume, prenume, domiciliu); drepturile și libertățile încălcate, faptele invocate, descrierea lor, autoritatea reclamată, dovada întârzierii sau refuzul administrației publice de a soluționa cererea, mențiunea obligatorie dacă petiția face obiectul unei cauze aflate pe rolul instanței judecătorești sau dacă a format obiectul unei judecăți, precizarea autorităților publice care au fost sesizate anterior. 

Comentează știrea

cercel stefan
2 iulie 2014
intrebare,cu un raspuns

primiti, petitii cu probleme judecatoresti, care dupa parerea mea mi sa facut o mare nedreptate.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5284 secunde