Băsescu: Desemnarea lui Dacian Cioloș în funcția de premier este "o soluție bună"

240
1
Băsescu: Desemnarea lui Dacian Cioloș în funcția de premier este

Articole recomandate

Fostul președinte Traian Băsescu a scris pe Facebook că desemnarea lui Dacian Cioloș în funcția de premier este "o soluție bună".


Cioloș a fost desemnat, marți, de președintele Klaus Iohannis să preia conducerea Executivului. Iohannis a subliniat, cu ocazia acestui anunț, că în această perioadă este nevoie de un prim-ministru independent. 


Recent, Traian Băsescu a criticat "soluția 'tehnocraților', afirmând că este pentru "țări bananiere" și că ar reprezenta "cea mai mare eroare" și "eșec garantat", potrivit Agerpres.ro.

Despre Cioloș, Băsescu susținea că are experiența de comisar european pentru Agricultură, a fost susținut de PPE, "deci e un politician de dreapta", "a mai lucrat cu Parlamentul, a lucrat cu Parlamentul European" și "știe bine care e regula în relațiile cu parlamentarii".







Comentează știrea

sibnet
11 noiembrie 2015
Extra lucru la domiciliu

Selectam urgent colaboratori foarte seriosi care vor sa castige bani acasa! Oferim curs absolut gratuit de instruire pas cu pas si care va invata simplu cum sa faceti bani acasa. Trebuie sa aveti calculator si conexiune la internet. Se cer cunostinte minime de lucru cu fisiere word si pdf. Cereti acum detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6189 secunde