Băsescu nu exclude ca PMP să susțină un Guvern PNL

188
3
Băsescu nu exclude ca PMP să susțină un Guvern PNL - traianbasescu1-1480340822.jpg

Articole de la același autor

Președintele PMP, Traian Băsescu, a declarat la un post de televiziune că se uită "câinește" la PNL ca posibil partener de alianță după alegerile parlamentare, afirmând că nu este exclus ca PMP să susțină un guvern PNL, dar că premier trebuie să fie el.

"Păi, dacă nu va fi cu PSD, sigur că, așa, câinește, mă uit la PNL ca la o soluție, deși doamna Gorghiu a spus că nu vrea să facă alianță cu PMP", a spus Traian Băsescu, întrebat dacă ia în calcul o alianță cu PNL și USR după alegeri.

Totodată, președintele PMP nu a exclus posibilitatea de a susține un guvern PNL.

"Dacă va fi să sprijinim, o vom face cu condiții, printre care să fie și un premier care să dea o speranță că știe să conducă țara asta din punct de vedere executiv", a subliniat Băsescu.

Întrebat cine ar putea să fie acel premier, fostul șef de stat a afirmat că el. Liderul PMP a precizat că nu este interesat de funcția de președinte al Senatului. 

Comentează știrea

DODO
29 noiembrie 2016
alianta sa facem !

PMP a devenit un spermatozoid care se izbeste de toate partidele doar,doar o penetra pe cineva cu care sa poata trece pragul

Doru
29 noiembrie 2016
O epava ...

Bei , Baselu , tu nu mai poti conduce nici macar o barca monoxila . Iti recomand sa faci un tratament cu cianura , ca ai nevoie ...Javra !

EGO
29 noiembrie 2016
Basescu

Datorita lui Basescu PSD a castigat alegerile din Constanta ! Multumiti-i !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6256 secunde