Blaga: "Nu suntem în situația de a fi ahtiați să primim, în orice condiții, colegi de la UNPR"

105
1
Blaga:

Articole de la același autor

Copreședintele PNL, Vasile Blaga, a declarat, într-o conferință de presă la Târgu-Jiu, că partidul pe care îl conduce nu este 'ahtiat' să primească 'în orice condiții' parlamentari de la UNPR.

Întrebat dacă PNL va primi în partid parlamentari de la UNPR, Vasile Blaga a menționat că statutul partidului este restrictiv în astfel de situații.

"(...) Depinde și de unde au plecat acei parlamentari UNPR, pentru că dacă au fost parlamentari PNL, atunci poate că putem sta de vorbă, depinde și de motivele pentru care au plecat, pentru că avem un statut în care capitolul etică este extrem de restrictiv. Nu suntem în situația de a fi ahtiați să primim, în orice condiții, colegi de la UNPR", a afirmat Blaga, citat de Agerpres. 



Comentează știrea

kuku
30 octombrie 2015
blaga animalul

Ma animalule de ce nu spui oamenilor adevarul.De abia asteptati alegerile ca sa va uniti cu tatucul vostru traian si elena uuu. Pt areusi sa instaurati dictatura.Oameni simpli romani nu votati cu animalele din PNL(Apropo PNL este unul singur alui Tariceanu Ghise Norica Niculai )

Articole pe aceeași temă

Marţi, 20 Octombrie 2015
Stire din Politică-Administrație : Încă un actor s-a înscris în UNPR
Pagina a fost generata in 0.6107 secunde