Bogdan Huțucă: În sfârșit, România are cu adevărat un premier! A dovedit-o, încă o dată, Dacian Cioloș la Antena 3

4475
10
Bogdan Huțucă: În sfârșit, România are cu adevărat un premier! A dovedit-o, încă o dată, Dacian Cioloș la Antena 3 - imag-1481136980.jpg

Articole de la același autor

Candidatul PNL la Camera Deputaților, Bogdan Huțucă, a declarat în urma interviului susținut de Dacian Cioloș la Antena 3 că pentru prima oară România are cu adevărat un premier. 


"Eu, din acea emisiune de miercuri seara, am înțeles un singur lucru: pentru prima oară România are cu adevărat un premier. Dacian Cioloș a demonstrat cum se gestionează o situație de criză", a explicat Bogdan Huțucă. 
  
"Dacian Cioloș a avut absolut toate răspunsurile la el. A fost un om foarte calm, toate abordările lui au fost principiale, oneste, onorante", a continuat candidatul PNL, referindu-se la interviul acordat de premierul Cioloș, miercuri seara, la un post de televiziune național de știri. 


"Consider că această emisiune este cel mai bun exercițiu de mobilizare la vot al românilor. În emisiunea de miercuri seara s-a văzut stăpânirea omului care are cei șapte ani de acasă, care știe foarte bine ce are de făcut, este foarte bine pregătit și știe foarte clar ce a realizat în Guvern. Dacian Cioloș demonstrează prin faptele sale. Eu cred că premierul Cioloș reprezintă garanția pentru o guvernare politică de bun-simț în România", a punctat candidatul PNL la alegerile parlamentare. 


Bogdan Huțucă deschide lista PNL Constanța pentru Camera Deputaților. Nu a mai candidat niciodată pentru un loc în Parlamentul României, este expert în managementul fiscal și a deținut de-a lungul carierei mai multe posturi de conducere în Ministerul de Finanțe. 


"Pentru ca Dacian Cioloș să continue să fie premierul României și să emane bun-simț și responsabilitate în politicile guvernamentale, avem nevoie de un vot în număr mare al românilor și al constănțenilor pe 11 decembrie. Cea mai mare amenințare la continuitate în activitatea guvernamentală a premierului Cioloș o reprezintă absenteismul la vot. De aceea fac un apel sincer către constănțeni. Dacă reușim să ne mobilizăm la vot pe 11 decembrie vom avea un guvern liberal condus de Dacian Cioloș pentru cel puțin următorii patru ani. Un guvern care va schimba total modul în care se comportă politicul în relația cu românii. Veniți la vot pe 11 decembrie și dați șansa Partidului Național Liberal să schimbe lucrurile în bine și să ducă împreună cu dumneavoastră România înainte!"


Comentează știrea

Marian
8 decembrie 2016
campanie

iti faci campanie cu un om care nu e al tau si mai ales campanie anti psd , cat o sa mai mearga si asta , nu ati facut nimic concret curve pnl-iste , aliante peste aliante sa va fie voua bine si atat , nu luati nici 15%

Hoț ucă
8 decembrie 2016
Criza

declanșată de apatridul ăsta năimit...uita ți-vã la fața lui in finalul emisiunii,când nu știe că e filmat,ce privire de câine bătut are...de ce îi e frică nu scapă sluga asta hoață!

ionas
8 decembrie 2016
cantecul lebedei

esti atat de fals si interesat de propria propasire, incat nu cred ca pacalesti pe nimeni! ti-a venit asa, deodata, sa salvezi tu Constanta!Daca nu te-as cunoaste cat esti de mincinos, de zgarcit si insinuant, daca nu as sti cum calci pe oameni cu zambetul pe buze, poate ti-as da o sansa la votul meu, dar asa, du-te, nene, dreaq!

Nu va mai luati dupa angajatii televiziunilor, caci ei spun orice pt bani
8 decembrie 2016
Antiromanii care va indemnau sa nu mergeti la vot ca nu aveti pe cine sa votati sa le dorim sa ajunga ei si copiii lor cersetori prin alte tari si sa voteze ei acolo

In sfarsit Romania are cu adevarat un premier cinstit, fara nici o problema cu justitia, care nu poate fi acuzat de nimic, care nu si-a bagat rudele pe functii banoase, care e modest, la locul lui, care nu creaza discutii contradictorii, care nu intriga si dezbina oamenii, care nu e premier la televiziuni ci doar la guvern, din aceasta cauza televiziunile linsandu-l pt ca nu vine sa le faca raiting si sa castige ele. A schimbat numerosi ministri incompetenti tocmai pt ca nu e intr-un partid si nu a fost obligat de partid sa mentina incompetentii in guvern,a incercat sa mai indrepte lucruri dar ce poate face o mana de oameni intr-un SINGUR an cand tara a fost distrusa zilnic si furata 27 ani? Noi suntem obisnuiti de atata timp doar cu mafiotii penali de 27 ani iar acum cand in sfarsit a acceptat un asemenea om sa se apuce sa faca ordine in acest haos legislativ il atacati ca niste inconstienti fara sa ganditi. Vreti aceasi mafioti sau vreti normalitatea?

Liviu Chilian
8 decembrie 2016
Lucifer/Satana/Seitan il elogiază pe YHWH(care,n'asa, e rasist si antisaraci)

Incredibil! Cum poate fi atât de diabolic un Rromarlan! De BoUdan Hotzu(l)kk vorbesc. Sanchi! Si'a...ajustat porecla in renume. Din Hotzukk(Tzigan-Hutzul la origine) s'a metamorfozat in Hutzuca. Sa'si piardă urma. Banditul liberabiat. Învățăcelul "celui mai bun" prim sinistru Rromarlan. Recte Athanasiadis(Tariceanu). Dacă mâine va fi prim sinistra muieruska smintita cu nume imposibil, GorgoNAghiutza, cu siguranța, Hotzukk o va elogia si pe ea. Liberabiatii sunt cei mai demonici politicastri postdecembristi! Dacă Pesediștii sunt hoți de duzina, liberabiatii sunt lotri apocaliptici. Sa ne amintim cum au început ei guvIUDErnarea in 1997, in CDR. Prin sâsâitul nebun de legat, Viorel Stoikk, sinistru la antijustiție, au dezincriminat bancruta frauduloasa. GuvIUDErnarea liberabiata ultracleptomaniaca a culminat sub SATANasiadis(Tariceanu). In patru ani, datoria externa a ajuns la 150 miliarde euro. De ce? SATANasiadis(Tariceanu) a dat liber la împrumuturi externe private garantate de guvIUDErn. Așa s'a îmbogățit la paroxism Burghezia Roșie KkpIUDAlista. Au depuși in afara bantustanului, sute de miliarde de dolari!!! Liberabiatii sunt gashka alogena satanica si punctum. Iar Csoloszombie e doar un exemplu. Niște rai si niște fameni! Cioclii ce ucid Romani zi de zi, ceas de ceas si in proporție de massa!

Liviu Chilian
8 decembrie 2016
Jewnglishadistii(Rahatbiciul Satanei pe Pământ) si "sperietoarea"(Rusia)

Insistenta devenita diabolica, demențială, legată de Csolosz, acest zombie venetic, alogen, cu care merdia ii terorizează pe Rromarlani, nu are nicio legătura cu...grija fata de Rromarlania si boborul Rromarlan. Jewchadistilor, stăpânii porfirici ai Rromarlaniei, le e frica de moarte de o potențiala guvIUDErnare pesedista. Ce va fi proruseasca. Ungaria e pierdută de câțiva ani. Bulgaria a votat prorusismul. Ar fi o catastrofa ca Jewnglishadistii sa piardă si Rromarlania. D'aia se agata de acest Zombie. Ca înecatu' de pai! Nu uitați! Csoloszombie a guitzat de zeci de ori ca nu va intra in politicastrie. Acu', din...senin, l'a apukat iubirabierea de...țărișoară. Valeuuu! Săriți Rromarlani! Patria e in perikol! Vin Rusiudeii!

Gogu
8 decembrie 2016
Nimic deosebit

Doar clisee, devize si lozinci. Nu are idei demne de un liberal, nu imi face impresia de om cinstit, care n-a furat nimic la viata lui. Cel mai tare liberal, de pe litoral, a fost Hasoti, care chiar stia ce spune. Acum cu noua generatie de i-liberali (Chitac, Varga, et), liberalismul e salvat! Pacat, ca PSD e salvat!

Lazar
8 decembrie 2016
Bogdan Hutuca

Dl Consilier cred ca nu va last lista scrisa Dr.Dr.Prof si Ingi Boroianu Rober Aurel,specialist in fraude la Gepeto ce sa vorbiti si modul de sutinere a lu Ciolosi,ca Hozomanul asta va strica firma PNL cred ca nu va vine sa credeti,cat a furat si de unde i-a venit ideia si inspiratia cu apa gratuita cetatenilor romani.Cred ca va dati seama si sa calculati daca la 1 kg de Parizer si mici o combinatie de 33-35 la suta apa va dati seama ce frauda are in capul lui ca sa va lase impresia PNl-stilor ca tine cu poporul romni si are idei economiece care ajuta si statul Ro,sa infloreasca si sa faca progrese.

vanghele
8 decembrie 2016
nasol

Ei lasa ca au facut cei din psd... De aia ne merge asa bine :((

Răspuns la: campanie
Adăugat de : Marian, 8 decembrie 2016
iti faci campanie cu un om care nu e al tau si mai ales campanie anti psd , cat o sa mai mearga si asta , nu ati facut nimic concret curve pnl-iste...
Liviu Burebista
8 decembrie 2016
foarte nasol

Nu exista decat un singur lucru de facut,pt. salvarea´Romaniei si a romanilor, votati un partid nationalist. Da-ti un vot de blam globalizarii, multinationalelor, si UE. Inapoi la statul national, stapan pe teritoriul sau si.pe bogatiile naturale . Refuzati sa mai primiti ordine si directive de la Bruxeles. Cand vom avea un Mihai Viteazul sau Vlad Tepes la conducerea tarii, deabia atunci vom fii stapani la noi acasa.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0936 secunde