Bugetul alocat de Ministerul Dezvoltării pentru reabilitarea Cazinoului scade cu 3 milioane de euro

806
1
Bugetul alocat de Ministerul Dezvoltării pentru reabilitarea Cazinoului scade cu 3 milioane de euro - falezacazino128-1331058905.jpg
Bugetul din acest an al Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului (MDRT) va fi redus cu 15%, după ce instituția a decis să prioritizeze proiectele de investiții, printre obiectivele rămase figurând cele finalizate în proporție de peste 80%, cele pentru care Guvernul și-a asumat angajamentul sau cele din zonele turistice.

Diminuarea bugetară nu va lăsa neafectat proiectul de reabilitare a Cazinoului din Constanța. Fondurile alocate acestor lucrări vor scădea cu 3 milioane de euro, de la 10 milioane, cât era suma prevăzută inițial.

"În vederea eficientizării investițiilor derulate, MDRT a decis prioritizarea acestora, astfel prioritate au obiectivele finalizate în proporție de peste 80%, a căror conservare a șantierelor ar presupune cheltuieli comparabile cu cele necesare încheierii lucrărilor, prioritare sunt și obiectivele pentru care Guvernul și-a asumat angajamentul, mai ales, internațional, și care nu pot suporta amânare, precum și obiectivele aflate în zonele de interes turistic" a declarat purtătorul de cuvânt al MDRT, Bogdan Oprea, citat de Mediafax.

Comentează știrea

sever
7 martie 2012
???????????

Madam Cristina,Sper ca este o gluma sau o eroare.Cum adica 10 milioane de lei pt reabilitarea Cazinoului?(2milioane de €)pai cu banii astia nu se pot inlocui nici jumatate din geamuri!!!!!Poate se trage un chirpici,o mana de huma,si chiar si asa...... Pentru o informare corecta lectorilor,incercati sa luati legatura cu un birou de arhitecti.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2217 secunde