Cadouri de la Primăria Năvodari: pachete cu alimente și o… parcare

175
Cadouri de la Primăria Năvodari: pachete cu alimente și o… parcare - navodaripachete-1418652576.jpg

Articole recomandate

Primăria Năvodari a demarat un nou proiect privind dezvoltarea infrastructurii orașului. În urmă cu câteva zile, la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a fost depus proiectul "Amenajare Parcare în Zona Blocurilor P10, P6, P3, R6" de pe strada Salciei.

În prezent, terenul este liber de construcții, anterior pe acesta fiind amenajate garaje auto. Suprafața terenului studiat este de 1.255 mp, care va fi divizată după cum urmează: suprafață ca-rosabilă - 1.142 mp, trotuare și alei pieto-

nale - 105 mp, suprafață spații verzi propu-se - 7,07 mp și suprafață construcții existente - 777,12 mp.

Parcarea va avea 43 de locuri, fiecare dintre ele cu dimensiunile 2,50 metri pe 5 metri. De asemenea, vor fi amenajate pante de scurgere a apelor meteorice către marginile parcării propuse, pentru a evita acumularea apelor sub formă de bălți pe platforma nou executată. În plan vertical, platformele propuse vor urmări declivitățile terenului natural, urmând ca, local, traseele propuse să se coreleze cu amenajările proiectate ale străzilor pe care le deservesc.

Relieful actual, prin lucrările de săpături și taluzări, se va modela conform cerințelor de funcționalitate de acces la străzile alăturate și la dotările prevăzute: trotuare, platforme de parcare, spații verzi și de agrement. Pe zonele rămase libere, adiacente zonelor carosabile și pietonale, vor fi amenajate spații verzi, acestea constituind elemente unitare de ambientare și protejare a platformelor.

v v v

Ca în fiecare an, Moș Crăciun ajunge și în orașul Năvodari.

Și anul acesta, Primăria și Consiliul Local Năvodari vor oferi pachete tuturor pensionarilor de pe raza orașului. Un pachet va conține: ouă, pulpe de pui 2,5 kg, zahăr, orez, ulei. Vor fi date 6.500 pachete, valoarea unui pachet fiind de 45 lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5188 secunde