Primăria Năvodari: "Ne cerem scuze pentru disconfortul creat de starea drumului spre Constanța. Dar nu Primăria este de vină"

1700
5
Primăria Năvodari:


Ca urmare a problemelor apărute pe drumul ce leagă Năvodariul de Constanța, din cauza întârzierilor lucrărilor, Primăria Năvodari ține să-și ceară scuze pentru disconfortul creat năvodărenilor, precizând totodată că responsabilitatea pentru menținerea în stare bună a drumului, chiar și pe perioada lucrărilor, aparține constructorului. Redăm în continuare comunicatul integral al Primăriei Năvodari:


"Primăria Orașului Năvodari cu privire la investiția realizată din fonduri structurale pentru modernizarea drumului dintre Năvodari și stațiunea Mamaia, face următoarele precizări:

In data de 19.03.2014, Primăria Orașului Năvodari a comunicat ordinul de incepere al lucrărilor pentru investiția ,,Imbunătățirea accesului între municipiul Constanța și platforma industrială Năvodari prin lărgirea și modernizarea Bulevardului Mamaia – Năvodari", amplasamentul fiind predat constructorului în temeiul procesului verbal de predare al amplasamentului nr. 19555/19.03.2014. De la data emiterii ordinului de începere și încheierii procesului verbal de predare al amplasamentului, responsabilitatea asupra stării drumului aparține constructorului, care potrivit dispozițiilor punctului 9.19 din contractului de execuție de lucrări nr. 36959/ 18.11.2013 ,,are întreaga răspundere a desfășurării lucrărilor în deplină siguranță și în condiții de bună calitate în conformitate cu normele tehnice".

PRIMĂRIA ORAȘULUI NĂVODARI NU SE FACE RESPONSABILĂ DE STAREA ACTUALĂ A DRUMULUI. Starea necorespunzătoare în care se află drumul în ultima perioadă se datorează litigiului apărut între SC ENEL SA și constructorul ASOCIEREA SC TEL DRUM SA – SC IMOB LUX CONSTRUCT SRL – SC SPECIALIST CONSULTING SRL, litigiu determinat de obligația constructorului de a reloca rețele electrice aflate pe amplasamentul drumului, rețele pentru devierea cărora, furnizorul de energie electrică solicită plata în avans a contravalorii lucrărilor urmată de obligația constructorului drumului de a executa din resurse proprii lucrarea de deviere a rețelelor electrice.

Primăria orașului Năvodari regretă nerespectarea de către constructor a obligației de a menține drumul într-o stare de circulație corespunzătoare și CERE SCUZE LOCUITORILOR ORAȘULUI NĂVODARI PENTRU DISCONFORTUL PROVOCAT.

Primăria orașului Năvodari anunță locuitorii orașului Năvodari că a dispus intervenția asupra lucrării din resurse proprii pentru remedierea deficiențelor, urmând ca aceste cheltuieli să fie recuperate pe căi judiciare, dacă este cazul, de la cei care se află în culpă față de starea actuală a drumului. Subliniem că aceste măsuri sunt determinate și de lipsa de reacție a constructorului și a furnizorului de energie SC ENEL SA, operatori economici cărora Primăria le-a comunicat o serie de memorii și notificări, dar care au rămas fără răspuns". 

Comentează știrea

Daniel
4 decembrie 2014
Scuze pentru disconfortul creat

Dar pentru disconfortul creat locuitorilor orasului Navodari care sunt transportati cu microbuzele 23 GMS in conditii improprii unui transport civilizat si care le pune viata in pericol in fiecare zi cine trebuie sa-si ceara scuze?

Marian
4 decembrie 2014
scuzeeeeee

am încercat sa plătesc cu scuze înlocuirea amortizoarelor si bucsilor la mașina mea si cel de la service mi-a zis ceva de mama mea. Mai e vreo mama responsabila pe-aici ???

vai de voi
5 decembrie 2014
asta avem asta folosim

Fără Matei sunteți niște neputincioși. Uneori când lipsește cineva putem să vedem ce bun era.

grigore
7 decembrie 2014
aveti minte,aveti suflet,aveti un scaun sub fund si totul depinde de primarie

...si masina mea este varza... din cauza cui?deci...daca am sta stramb si am judeca drept NOI NICI NU AVEM DE CE SA VOCIFERAM....AVEM SALARIU DE OCCIDENT...ce puii mei mai injuram ...ca si piesele de schimb sunt ieftine,si manopera,,,de ce sa isi bata ei capul?...sunt copii care abia au luat carnetul...si bineinteles vor si ei sa prinda experienta....conduc mai incet..cu grija...dar trece unul cu viteza si arunca cu pietre in parbriz.....il crapa....copilul ala de 18 ani ce face in cazul in care din cauza acelui drum are probleme?...nici drumul dintre navodari-lumina nu este unul de laudat.....

paula
10 decembrie 2014
ptr.vai de el

Scuze auzim,dar nu sa stiut ca vine IARNA...Toti din primaria Navodari asteptau VARA...Iar ca fara Matei nu se face nimic "LAS-O MAI LAS-O,LAS-O MA CA MERGE...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4985 secunde