Campanie de întrajutorare, la Mangalia

125
Campanie de întrajutorare, la Mangalia - primariamangalia13-1366908011.jpg
Primăria municipiului Mangalia, în colaborare cu un grup de voluntari, desfășoară în perioada 25 aprilie - 2 mai, o campanie de întrajutorare pentru copiii și bătrânii nevoiași, intitulată "Voluntar pentru o zi". 


Pe întreaga perioadă a derulării evenimentului, cetățenii vor avea posibilitatea să sprijine persoanele care au nevoie de ajutor, prin donații de produse alimentare și nealimentare (obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte, eloctrocasnice , jucării și altele). 
Cu această ocazie, municipalitatea a amenajat un cort pentru colectarea donațiilor, care este amplasat pe platoul din fața Casei de Cultură. Sunt invitați să se alăture campaniei "Voluntar pentru o zi", toți cei care doresc să ofere un prilej de bucurie persoanelor nevoiașe din localitate. 


La finalul campaniei, pe data de 2 mai ora 18:30, în incinta Casei Casa de Cultură, se va desfășura un spectacol oferit în exclusivitate de către  artiști voluntari  din oraș. Orice donatie conteaza! Vă invităm să deveniți partenerul nostru în cadrul campaniei "Voluntar pentru o zi". 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Aprilie 2013
Stire din Eveniment : Vindea pește alterat  în Mangalia
Pagina a fost generata in 0.468 secunde