Gheorghe Dragomir:

"Când oare va putea Constanța să intre într-o competiție de talie europeană?"

410
4

Articole de la același autor

Președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, a felicitat municipiul Timișoara, în declarația politică susținută în plenul Camerei Deputaților, pentru desemnarea acestuia drept Capitala Europeană a Culturii în anul 2021. 


Parlamentarul PNL de Constanța susține că Timișoara, care a candidat cu proiectul "Luminează orașul prin tine", este recunoscută nu numai pentru tradițiile sale, fiind, așa cum sugerează și ideea simbolică a proiectului, primul oraș din Europa continentală cu iluminare stradală electrică, dar și pentru efervescența sa culturală actuală. 


"Când vorbesc despre efervescența culturală a acestui oraș mă refer la faptul că Timișoara găzduiește anual între 3.500 și 4.000 de evenimente culturale, dispune de 24 de biblioteci, 19 cinematografe, șase teatre, patru muzee, o Filarmonică și o Operă, 14 galerii de artă contemporană! Voința, dedicația și interesul autorităților locale timișorene pot fi un excelent exemplu și pentru administrația publică a municipiului Con-stanța, orașul care astăzi "se mândrește", din păcate, cu cele mai ponosite așezăminte de cultură din România, multe dintre ele în pragul distrugerii sau deja istorie. Când oare va putea Constanța să intre într-o astfel de competiție de talie europeană? Când oare municipiul Constanța își va recăpăta faima, istoria și patrimoniul cultural, grav lovite în ultimii ani de dezin-teres și incultură? Când oare Constanța va fi în măsură să ne propună o ofertă culturală majoră?", a spus liderul PNL Constanța.


Comentează știrea

MIHAI
21 septembrie 2016
DECLARATIE PERFIDA SI IPOCRITA

Ne permitem sa-i raspundem la intrebarea dlui durduliu si liberal Dragomir . Constanta va putea intra intr-o astfel de competitie europeana atunci cand, cel putin in Constanta , nu vor mai fi politruci de talia celor care s-au perindat pana acum la carma partidelor actuale sau de trista amintire . Dl Dragomir da dovada de o nerusinare crasa punandu-si o astfel de intrebare , atata timp cat toate partidele din Constanta n-au reusit sa resolve cel putin problema Cazinoului .In timp ce la Timisoara e vorba de efervescenta culturala , la Constanta s-a manifestat efervescenta nepasarii , a mediocritatii a coruptiei si demagogiei . Daca se va organiza o competitie europeana in aceste domenii , in mod sigur va putea si Constanta sa candideze , spre satisfactia dlui Dragomir , care . daca tacea , filozof ramanea .

cd
22 septembrie 2016
logica

Cta va fi europeana cand veti admite voi politcienii, ca actul de cultura si creatorii lui sunt un bun national. Cand veti respecta artistii, teatrele, bibliotecile, publicul meloman, muzeele, scriitorii si pictorii, medicii si cadrele didactice. Dar aici...tace valul si ingheata tarmul.

Ce ar mai fi de spus ?
22 septembrie 2016
La comentariile de mai sus

Daca ne uitam la urmele lasate de ei,as spune ca politicienii sunt niste idioti.Dar cand vad ca acesti oameni au capacitatea sa renasca,sa se reinventeze singuri as spune ca sunt mai abili dacat par la prima vedere.Dragomir a transformat infrangerea din alegerile locale intr-o mare victorie liberala.Uite-l acum pe Dragomir,pupaciosul lui Mazare,cel care a pus umarul la demolarea culturii constantene,uite-l cum a dat el semnalul renasterii locale.Ma uitam zilele trecute la Dragnea cum ne explica el ca imunitatea parlamentara trebuie sa dispara.Si daca nu a disparut inca,este numai din cauza PNL-ului.Dragnea se reinventase in fata microfoanelor.Vorbea asa pentru ca opinia publica i-a aratat caoada la maturoi.PSD Constanta s-a reinventat si el.A renuntat la Mazare ca sa-l puna in functie pe Fagadau,trompa lui Mazare.Balaurul a pierdut un cap dar in lucul lui i-a crescut un cap de soparla.PNL Constanta nu face exceptie.Eu zic sa nu renuntati la Dragomir ca e balaurul nostru.Degeaba-i taiati capul ca in locul lui va creste alt monstru politic.Derbedeii astia sunt nemuritori,sunt vesnici,se inmultesc prin diviziune,prin imbobocire,prin butasire,prin sex,nu scapi de ei.Sunt convins ca daca pui capul lui Dragomir intr-un congelator,baiatiatul asta se va trezi la viata peste 500 de ani.Nu va atingeti nici de Mazare,sa nu-l intepati,sa nu curga ceva din el ca si asta se multiplica.Asta-i blestemul nostru.La fel si Fagadau.

Silviana
22 septembrie 2016
Europeni?

Orasele Romaniei si noi toti vom fi europeni adica educati 'La vara cailor' sau 'La anu si la multi ani!' bafta, va pup!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2891 secunde