Consilierii PNL așteaptă constănțenii la audiențe

363
1
Consilierii PNL așteaptă constănțenii  la audiențe - consilieriipnl-1469026968.jpg

Articole de la același autor

Consilierii locali municipali ai PNL Constanța au demarat programul de audiențe pentru locuitorii municipiului Constanța. Acestea vor avea loc la sediul Organizației Municipale a PNL Constanța, str. Lahovari nr. 2A, zilnic, de luni până joi, între orele 11.00 -13.00 și 16.00 - 18.00, respectiv, sâmbătă, între orele 10.00 - 12.00.

În plus, constănțenii care doresc să adreseze întrebări sau propuneri consilierilor locali pot să o facă și în scris, la adresa de email: [email protected].

"Opiniile dumneavoastră sunt importante pentru noi și ne dorim ca, prin angajamentul pe care ni l-am asumat în urma alegerilor locale, să reușim împreună să îmbunătățim calitatea vieții în Constanța. Întreaga echipă a Partidului Național Liberal va sprijini toate demersurile care pot produce efecte pozitive în favoarea locuitorilor acestui oraș", este mesajul grupului de consilieri locali ai PNL Constanța. 

Comentează știrea

cupan
21 iulie 2016
HASOTI

de ce mai este in PNL? Ce calitati il recomanda in afara de tras sfori?Voi cei din PNL stiti cit rau face partidului prezenta lui HASOTI si a lui DRAGOMIR?

Pagina a fost generata in 1.6005 secunde