Bogdan Bola, președinte unic al tinerilor liberali din Constanța

262
3
Bogdan Bola, președinte unic  al tinerilor liberali din Constanța - bogdanbola-1466428989.jpg
Biroul Permanent Național al Tineretului Național Liberal a hotărât, la Brașov, ca Filiala TNL Constanța să aibă, începând de duminică, o structură unică condusă de un președinte unic, în persoana lui Bogdan Bola.

Decizia a fost luată pentru a simplifica și eficientiza modalitatea de organizare a Filialei TNL Constanța, în scurt timp urmând să fie constituit un singur birou de conducere atât la organizația municipală, cât și la cea județeană.

"Biroul Permanent Național al TNL a consfințit un fapt deja cunoscut, anume că în TNL Constanța nu se mai face diferența dintre fostul TNL și fostul TDL, toți fiind colegi cu drepturi și obligații egale. Mulțumesc colegilor mei din țară și din Constanța pentru încredere și pentru efortul depus de-a lungul anilor pentru a duce organizația noastră pe unul din locurile fruntașe din țară. În perioada imediat următoare, vom trece la o reformare a birourilor de județ și de municipiu și de revitalizare a organizațiilor de tineret din județ, în vederea alegerilor parlamentare", a declarat președintele TNL Constanța, Bogdan Bola. 

Comentează știrea

vai mama voastra
21 iunie 2016
schimba ti caracterul

Sunteti hent in viziune si idei, nu aveti nimic in comun cu nevoile si emotiile oamenilor. Campanie fara strategie. Dar inainte de toate, iti dau un sfat prietene : schimba ti caracterul....mizerabil.

Bola
21 iunie 2016
E-bola

numai handicapati pilosi la PNL.

MIHAI
28 iunie 2016
CE NASTE DIN PISICA SOARECI MANANCA

Daca tanarul din poza este fiul lui Bola , fostul prefect , vesnic abonat la " descentrate " , si avocat fara clientela , atunci suntem siguri ca viitorul PNL Constanta este si mai sumbru decat acum , Dl Bola senior n-a facut nimic deosebit nici atunci cand a fost sonsilier municipal . Un figurant politic dominat de interese personale . Figura tanarului exprima siretenia motanului care viseaza soareci unsi cu miere . Tanarul ales lider al tineretului , va inlocui intr-un viitor nu prea indepartat , pe unul din conducerea PNL , ca de ex. Dragomir sau Manea si va devein parlamentar , asta in cazul in care PNL va mai exista dupa viitoarele alegeri parlamentare , cand electoratul si in special membrii PNL vor sanctiona sever clica de la sefia PNL Constanta si faptul ca acestia au fost de acord cu actul politic indecent de participare la USL .Nu se putea gasi un tanar care sa nu fie legat cu nimic de garda veche care s-a predate si moare in dezonoare ?

Pagina a fost generata in 0.5714 secunde