Ce decizii s-au luat la ședința CL de la Năvodari

213
Ce decizii s-au luat la ședința CL de la Năvodari - navodari-1375372655.jpg

Articole de la același autor

Orașul Năvodari a devenit membru susținător al Asociației Fotbal Club Săgeata Năvodari. Potrivit unui comunicat de presă, orașul Năvodari are majoritate covârșitoare la Clubul Săgeata Năvodari. Astfel, aleșii locali au votat în unanimitate dobândirea calității de membru asociat al acestui club al orașului Năvodari.

"Este vorba de o reașezare a asociațiilor de la Săgeata Năvodari în funcție de cofinanțare, practic, vechii asociați de la Săgeata Stejarul, până să vină la Năvodari vor rămâne doar cu 25 la sută pentru tot ce au cheltuit ei până în 2010 la Năvodari. Deci, pentru încă trei ani de zile, orașul Năvodari prin Primărie și Termica vor deține 75 la sută din tot ce înseamnă această asociere. Pe lângă alți finanțatori, principalul finanțator este orașul Năvodari și apoi primim acele drepturi de televizare care în-seamnă foarte mult pentru fotbalul românesc. E un tărâm mai dificil când e vorba de banul public", a declarat Nicolae Matei, primarul orașului Năvodari.

În cadrul aceleași ședințe consilierii au aprobat și acordarea de înlesniri la plata impozitelor, taxelor sau a altor venituri datorate bugetului local unor persoane cu o situație financiară precară.

Totodată, aceștia au fost de acord și cu premierea din bugetul local a profesoarei de dans modern Andreea Dima care a obținut rezultate deosebite pe plan național.

În plus, consilierii au acceptat să asigure cazarea și masa fanfarei Rotary din Iași care va cânta în orașul Năvodari până la finalul acestei săptămâni. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3853 secunde