Ce i-a sfătuit Anca Boagiu pe Mazăre și Nicușor

1421
4
Ce i-a sfătuit Anca Boagiu pe Mazăre și Nicușor - ancaboagiu3-1317416253.jpg
Ministrul Transportului și Infrastructurii, Anca Boagiu, le-a transmis primarului Radu Mazăre și președintelui Consiliului Județean, Nicușor Constantinescu, să nu mai zică despre Guvern că nu face investiții în județul Constanța. "Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu să-și vadă de investițiile lor, că și așa sunt slabi în atragerea fondurilor europene", a declarat Anca Boagiu. Prezentă, vineri, la inaugurarea centurii ocolitoare a Constanței, Anca Boagiu le-a dat câteva sfaturi primarului Radu Mazăre și președintelui CJC, Nicușor Constantinescu. Ministrul Transporturilor le-a transmis acestora, să ia exemplul centurii ocolitoare și să își termine și ei proiectele pe care le-au demarat.

Comentează știrea

Ardeal plin de DobiBoci
1 octombrie 2011
Tupeista

Tanti "mache",isi dezvolta TUPEUL,precum stoarfa aia de wudrea. Cate proiecte stau pe la shtoarfa din partea Constantei-prinj sertar(nu le da aviz/baga strambe,precum si Palazu Mic pe plan local)

anonim
1 octombrie 2011
sabotaj national

asa se poate numi acest subiect fata de nepasarea celor de -la bucuresti care nu aloca nici un leu pentru constanta din cauza culorilor politice sufera o natiune.mazare fale o bariera si nu le mai da voie sa intre in constanta pina le vine mintea la cap ca au dus tara asta de rapa

bucu
1 octombrie 2011
Pitipoanca lui basecu

Ce zice pitipoanca asta??? Ha ha ha...nu mai pot de ras!! Abia astept anul 2012 sai trimitem pe portocalii de rahat la groapa de gunoi a istoriei!!!

arion
1 octombrie 2011
nefericitilor de mai sus

Las'bai bugetarilor c-o sa va dea uslashii de-o sa va sature,numai la gioale. Asa-i romanu',cum e atins un pic la matze,incepe sa judece cu dosul. Dar de jaful din anii psd-isti ati uitat nefericitilor?,au adus o tara pe butuci,au capushat o tara si acum ranjesc din vilele nesimtite. Criza asta care ravaseste omenirea e mana cereasca pentru ei cu asa popor slab la minte.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 27 Septembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Palaz l-a reclamat pe Tusac la DNA
Pagina a fost generata in 0.2486 secunde