Ce probleme ale orașului vor discuta consilierii locali din Constanța

271

Articole de la același autor

Consiliul local al municipiului Constanța se reunește în ședință ordinară, luni, 18 februarie 2013, ora 1030, la Complex hotelier Malibu, din stațiunea Mamaia. Pe ordinea de zi se află 36 de proiecte de hotărâri. Aleșii locali vor discuta despre rectificarea bugetului municipal pe anul 2012, aprobarea execuției bugetului municipal pe trimestrul IV pe anul 2012, dar și numirea Consiliului de Administrație al RADET Constanța.

Totodată, unul dintre proiecte privește constituirea Consiliului consultativ al Căminului pentru Persoane Vârstnice Constanța și aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare al consiliului consultativ. Tot aceste aspecte se vor discuta și pentru Centrul Social Constanța, Cantina de ajutor social Constanța și Cantina de ajutor social Palazu Mare Constanța, toate aflate în subordinea Consiliului local al municipiului Constanța.

Un alt proiect care va fi luat în discuție prevede aprobarea proiectului tehnic revizuit afe-rent obiectivului de investiții "Promenadă Turistică Mamaia".

Așa cum era de așteptat, și de această dată, aleșii locali îi au în vedere pe cei din cartierul Henri Coandă unde se intenționează stabilirea unor măsuri fiscale pentru imobilele situate în acest loc.

Consilierii locali vor mai discuta despre actualizarea devizului general aferent obiectivului de investiții "Restaurarea și reamenajarea integrată a zonei istorice - Piața Ovidiu", dar și despre actualizarea devizului general aferent obiectivului de investiții "Restaurarea și reamenajarea promenadei și a spațiilor verzi din zona Vraja Mării-Cazinou-Port Tomis".

Pe ordinea de zi se mai află proiecte care fac referire la vânzarea prin negociere directă a unor imobile ce aparțin domeniului public privat al municipiului Constanța. 

După cum deja s-a anunțat, tot în cadrul ședinței de luni, consilierii locali vor dezbate proiectul privind aprobarea achiziționării serviciilor de consultanță și informare juridică în vederea preluării de către Consiliul local al municipiului Constanța a CET Palas-Sucursala Constanța, dar și aprobarea prețului local și a prețului local de facturare a energiei termice furnizată populației în municipiul Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3753 secunde