Ce spun Chiru și Boiagian despre realizarea pistelor pentru bicicliști

414
8
Candidatul UNPR la Consiliul Județean Constanța, Harry Boiagian, a declarat în cadrul mesei rotunde de la Casa de Cultură a Sindicatelor, că înaintea aplicării unui proiect cu piste pentru bicicliști trebuie analizate exproprieri masive deoarece actuala conducere a municipalității și cea județeană au vândut toate terenurile care ar fi putut fi utilizate în acest scop.

Atât Boiagian cât și candidatul APC pentru Primăria Constanța, Christian Gigi Chiru, au susținut faptul că înaintea realizării unui astfel de proiect mai trebuie soluționată și problema câinilor comunitari pentru ca amatorii de ciclism să poată practica acest sport fără nici un pericol. De asemenea, s-a apus accent pe soluționarea problemelor pe care infrastructura Constanței le are.

Comentează știrea

Miercea
25 mai 2012
Cainii vagabonzi

Cainii vagabonzi sunt intr-adevar o problema foarte importanta care trebuie rezolvata. Mergem pe strada si nu mai avem siguranta. Sunt peste tot. Ar trebui prinsi si dusi la adaposturi daca va e mila de ei si nu vreti sa-i omorati...dar sa nu mai cedati la cererile catorva oameni iubitori de caini care spun sa-i lasati...nu despagubesc ei pe nimeni din cei muscati de caini.

lenuta
25 mai 2012
...

o initiativa foarte buna, speram sa se realizeze. Chiru sa iasa primar!

Viorel
25 mai 2012
pista de biciclete

Ar fi tare bine sa se faca pistele astea de biciclete. Orice oras civilizat din afara are asa ceva. Eu merg zilnic cu bicicleta la servici, dar sincer zic ca am avut parte de mai multe incidente neplacute pe strada, cu masinile care ignora biciclistii. O pista de biciclete, bine semnalizata si intretinuta ar face foarte bine, poate asa se mai apuca si constantenii de facut miscare si sa reduca cheltuielile pe trasnportul cu mijloacele in comun.

andrei
25 mai 2012
da pentru Chiru

Chiru, noi te vom vota1

Bogdan
25 mai 2012
o initiativa buna

pista de biciclete ar fi bine venita pentru noi constantenii, asa s-ar elibera traficul si nu vor mai exista atat de multe accidente provocate de biciclisti. Succes domnule Chiru, sper ca proiectul dumneavoastra sa fie finalizat daca veti castiga functia de primar.

anonima
25 mai 2012
anomim

Vad ca omul acesta chiar se implica in rezolvarea problemelor Constantei, m-a consvin sa-l votez, sunt satula peste cap de prostiile lui Mazare

da
25 mai 2012
da pentru Chiru

Chiru primar, Chiru chiar merita sa fie primar si dovedeste asta prin tot ceea ce face pentru Constanta.

anca
31 mai 2012
votez chiru

dle chiru sa speram ca veti fi fi primarul nostru si ca ve ti face ceva sa ne scapati de cea mai mare problema, problema cainilor maidanezi.mult succes

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3665 secunde