Ce spune Daniel Constantin de la ALDE în privința alocațiilor copiilor

129
Ce spune Daniel Constantin de la ALDE în privința alocațiilor copiilor - danielconstantinalde7-1459254613.jpg

Articole de la același autor

Copreședintele ALDE Daniel Constantin cere autorităților să aibă o poziție clară la Bruxelles atunci când se va discuta despre alocațiile copiilor ai căror părinți muncesc în străinătate.

"Am văzut zilele trecute intenția exprimată de autoritățile din Germania ca în perioada următoare să aprobe o lege prin care străinii stabiliți în țara lor să nu mai primească alocații pentru copiii pe care i-au lăsat în țară. Germania este astăzi al doilea stat al UE care vine cu o astfel de politică, să spunem așa restrictivă, o exceptare de la regula europeană. Atragem atenția pe această cale autorităților din România, fie că vorbim despre Guvern sau Președinție, că atunci când se va discuta la Bruxelles să aibă o poziție foarte clară, să nu se extindă aceste excepții", a spus Constantin, citat de Agerpres. 


El a menționat că, în perioada următoare, probabil că va fi o astfel de lege de exceptare de la regulamentul european și din partea Spaniei, Italiei și atunci consecințele ar fi dezastruoase pentru românii care muncesc în aceste state. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 10 Februarie 2016
Stire din Politică-Administrație : Ce spune Dragnea despre ALDE
Pagina a fost generata in 0.644 secunde