Ce spune Iohannis despre relațiile cu NATO

131
1
Ce spune Iohannis despre relațiile cu NATO - iohannisnatosteadfast2-1479474078.jpg

Articole de la același autor

Președintele Klaus Iohannis a declarat că are toată convingerea că relațiile transatlantice vor funcționa în continuare, inclusiv în ceea ce privește NATO, chiar dacă aceste relații ar putea să fie redefinite.


"Relațiile vor fi parțial redefinite, vor fi parțial schimbate, dar asta nu înseamnă neapărat că vor fi mai proaste, pot fi mai bune", a spus Klaus Iohannis, răspunzând unei întrebări referitoare la evoluția relațiilor transatlantice.
Pe de altă parte, șeful statului a reamintit că, anul trecut, a propus alocarea a 2% din PIB pentru Apărare. 


Comentează știrea

Cetățean și creștin
18 noiembrie 2016
Va jucați cu noi, oamenii ! De ce si penteu care fapt. ?

Mai bine nu aderam la : ue si nato ! Daca am aderat, ce am castigat : saracia, nevointza, umilintza, ura celor care ne conduc pentru ca s-au imbogatzit de urma saracirii noastre, oamenii de buna credintza si avarita tea conducatorilor este fara margini, RUSIIIIINE CELOR CARE NE CONDUC SI NU AU MILA DE NOI SI EI SUNT BUGETARI DAR BOOOOGATZI SI NOI, MAREA MASA A OAMENI LOR SUNTEM TOT BUGETARI DAR SARACI ! CUM VINE ASTA, NU INTZELEGEM CUM DE S-A CREIAT MAREA PRAPASTIE, CA TOT SPUNEM : Suntem crestini, dar nu iubim pe DUMNEZEU si pe aproapele ! Noi cu saracia si ei,conducatorii tzarii si ai bisericilor existente propovaduiesc sloganuri, ca : fitzi milostivi si.... , pe cand ei au : masini super, vile luxoase, excursii si vacantze de vis, traiesc si mananca tot ce le poftesc sufletele, RUUUUSINE TUTUROR !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5009 secunde