Ce spune Traian Băsescu despre Laurențiu Mironescu

1612
Ce spune Traian Băsescu despre Laurențiu Mironescu - 53407e48594e69593f917e616dc72fdc.jpg
Președintele Traian Băsescu a fost întrebat de jurnaliști cine trebuie să își asume răspunderea pentru numirea lui Laurențiu Mironescu pe postul de secretar general al MAI, iar șeful statului a declarat că fiecare trebuie să răspundă pentru faptele sale, nu altcineva.
"Ne-am obișnuit că cineva trebuie să răspundă pentru altcineva. Fiecare trebuie să răspundă pentru faptele lui", a declarat Traian Băsescu, adăugând că "acest lucru este valabil cu atât mai mult dacă este vorba despre ilegalități".
"Înțeleg că domnul secretar general al MAI a primit aviz ORNISS (n.r. - Oficiul Registrului Național al Informațiilor Secrete de Stat). Dacă era ceva de spus, trebuia spus în ianuarie", a mai afirmat președintele Traian Băsescu.
Laurențiu Mironescu a fost numit secretar general al MAI în luna ianuarie a acestui an. În urmă cu o săptămână, el a fost arestat alături de alte 28 de persoane, fiind acuzat de procurorii DNA de fapte de corupție. Cu toate acestea, avocații spun că nu există probe temeinice care să-l inculpe. Recursul împotriva arestării se va soluționa mâine.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 24 Mai 2011
Stire din Eveniment : Mironescu, demis din funcție
Pagina a fost generata in 0.2912 secunde